ben ekranı yedimEkranı yan cevirdim.
Oyun mu yapıyoruz burada? İnstagram reels için paylaşıldı, YouTube shorts kullanıcıları telefonda. Yorum yapmak için yorum yapmayı bıraktığın zaman konuşalım lütfen.Daha çok PC oyuncularına Sunmanız gerekmiyormu? Telefon niye ben anlamadım... Telefon için bir oyun yapmıyoruzki burda....
Youtube Shorts'u 10 yaşındaki çocuklar izliyor. Tiktok vb gibi bir yer tercih etseydiniz daha iyi olurdu bunun yerine. Yada normal kanal videosu gibi vb. Evet daha pahalı ama youtube* shortsdan iyidir.Oyun mu yapıyoruz burada? İnstagram reels için paylaşıldı, YouTube shorts kullanıcıları telefonda. Yorum yapmak için yorum yapmayı bıraktığın zaman konuşalım lütfen.
Dostum YouTube Shorts'un PC ve mobil yaş kitlesi birbirinden apayrı. TikTok tercih et diyorsun ama TikTok'un yaş kitlesi 6'ya kadar düşebiliyor Minecraft içeriklerinde. Ne konuştuğunu biliyor musun bilmiyorum ama yorumun halen daha boş, zaten Instagram için yapılan bir video ve forumda paylaşmak için YouTubeye de koyuldu.Youtube Shorts'u 10 yaşındaki çocuklar izliyor. Tiktok vb gibi bir yer tercih etseydiniz daha iyi olurdu bunun yerine. Yada normal kanal videosu gibi vb. Evet daha pahalı ama youtube* shortsdan iyidir.
Ve evet tabikide yorum yapmak için yaptım. Başka ne sebeple yapmış olabilirimki? Başka bir olayı yok burda yorum yapmanın...
muri0031
Konu o değil ya, Knight neredeyse her konuya aynısını yaptığından sadece benim değil çoğu forum üyesinin sabrı kalmadı (edindiğim bilgiye göre zaten bir çok uyarısı olan biri). Kişisel bir sorunum yok, yaptığı yorumlar yanlış eğer verilere göre konuşuluyorsa yaş konusunda. Normalde ben düz video formatında da atıyorum ama Instagram sayfamız kuru kaldığı için bunu bu şekilde yaptım, bir de yapması zevkli oluyor tabii, geceleyin çerez niyetine edit yapıyorum yoksa 13 yaş altı kitleyi ben de görmek istemem, iyi gecelerHoş gözüküyor. Ayrıca size atılan her yorumu '' boş '' olarak algılamayın. Minecraft'ın büyük bir kitlesi PC platformunda, burada bir şey göstermek istiyorsanız çoğunluğun tercih ettiğine yönelmenizi öneriyorum. Telefona göre uyarlamanız bana göre biraz gereksiz olmuş, arkadaş bunu güzel bir dille sergilerken niye bu kadar agresifleşiyorsunuz anlamıyorum. İyi forumlar.

Yani her sunucu küçük çocukların parasıyla çalışmıyormu...? Yani ben olsam pek takmaz tiktoğa da atardım. Yaş toplican 20 lerde hadi şöyle bi 10-20. Gidip 12-18 arası toplican 200-300. Üstünüde de bir şekilde Açılışa özel indirim şeyindende koyarsın. Yada her sunucu gibi "ÖZEL İNDİRİM" yazıp yıllaca aynı şekilde bırakırsın... Yani Parayı şey yapmakta o kadar zor deyil. Ha bide her yorumumun negatifliğinin sebebi var. Adam olmuyor bu Minecraft TÜrkiye. Adam olmazsa geleceksiz bir mekanda sadece soygun yapıyoruz demek. Kardeşim var 14 yaşında, Böyle trend şeylere girmeyi seviyor. Bi gün dinledim modun teki öneriyor VIP alın diye.... Indirimde diye. Kardeşim de almak istedi... İkna ettim tabikide zorzar bile olsa... Yani sonuçta burda "iyi insan" olmak deyil malesef "parayı ne kadar vurabilirim" için açılması lazım sunucular. Yoksa bizim tayfaya uymuyor, yani yabancı aç daha iyi.Dostum YouTube Shorts'un PC ve mobil yaş kitlesi birbirinden apayrı. TikTok tercih et diyorsun ama TikTok'un yaş kitlesi 6'ya kadar düşebiliyor Minecraft içeriklerinde. Ne konuştuğunu biliyor musun bilmiyorum ama yorumun halen daha boş, zaten Instagram için yapılan bir video ve forumda paylaşmak için YouTubeye de koyuldu.
Konu o değil ya, Knight neredeyse her konuya aynısını yaptığından sadece benim değil çoğu forum üyesinin sabrı kalmadı (edindiğim bilgiye göre zaten bir çok uyarısı olan biri). Kişisel bir sorunum yok, yaptığı yorumlar yanlış eğer verilere göre konuşuluyorsa yaş konusunda. Normalde ben düz video formatında da atıyorum ama Instagram sayfamız kuru kaldığı için bunu bu şekilde yaptım, bir de yapması zevkli oluyor tabii, geceleyin çerez niyetine edit yapıyorum yoksa 13 yaş altı kitleyi ben de görmek istemem, iyi geceler![]()
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!