Yusuf Mert
Boşver hiç o işlere girme, eğer arıyorsan güzel bir şey parasını verip alabilirsin, leak veya crack kullanmayın sunucunuzda.indirdim bile ... kurdum da çalışmadı

Yusuf Mert
Senin yazdığın şeyi gayet iyi okudum ama baştan paylaşmasaydın daha iyi olurdu bunu söylemek istiyorum size.Ne şekilde yazdığımı okursanız beni anlarsınız
eeminkeles
Aynısından bahsettim yazdığım yazıda siz ortalığı karıştırıp kaos arıyorsunuz galibaBoşver hiç o işlere girme, eğer arıyorsan güzel bir şey parasını verip alabilirsin, leak veya crack kullanmayın sunucunuzda.
takendisiyim

Yusuf Mert
Kaos çıkartma amacında değilim, amacım milleti leak kullanmayı öneren kişiye, kullanmamalarını gerektiğini anlatmak, ama tabi ki sizin amacınız başka bir şey ise bilemem :)Aynısından bahsettim yazdığım yazıda siz ortalığı karıştırıp kaos arıyorsunuz galiba
eeminkeles
Hocam uzatılıcak ve uzatılmayı hakedecek bir mevzu değil diye düşünüyorum sizin görüşünüze saygım sonsuz sizinde aynı şekilde bana görüşünüz olmalı teşekkür eder hayırlı forumlar dilerim.hoca leak eklenti kullanabilirsin istiyorsan al link demişsin direkt ne kadar uyarsan da seçenek sunmuşsun yine
@eeminkeles
eeminkeles
Hocam uzatılıcak ve uzatılmayı hakedecek bir mevzu değil diye düşünüyorum sizin görüşünüze saygım sonsuz sizinde aynı şekilde bana görüşünüz olmalı teşekkür eder hayırlı forumlar dilerim.Kaos çıkartma amacında değilim, amacım milleti leak kullanmayı öneren kişiye, kullanmamalarını gerektiğini anlatmak, ama tabi ki sizin amacınız başka bir şey ise bilemem :)

Yusuf Mert
İnsanlara saygım her zaman sonsuz ama leak kullanarak hakka giren kişiler için bunun aynısını diyemiyeceğim. Neyse iyi forumlar dilerim.Hocam uzatılıcak ve uzatılmayı hakedecek bir mevzu değil diye düşünüyorum sizin görüşünüze saygım sonsuz sizinde aynı şekilde bana görüşünüz olmalı teşekkür eder hayırlı forumlar dilerim.

Yusuf Mert
Sunucu sürümün 1.17.1 ise eklenti atmıştım.tak tak tak bildirim geliyor eklenti bulmam konusunda yardım etmicekseniz lütfen tartışmayın
texas41_
1.16.5 için istiyorum denedim genede çalışmadı teşekurler <3Sunucu sürümün 1.17.1 ise eklenti atmıştım.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!