tark_acr
cosmetic core inceleyebilirsin.Merhaba Forum Üyeleri;
kozmetik eklentisi arıyorum eşya takılabilcek 4 slotluk bişi arıyorum varmıdır bildiğiniz
sürüm 1.16.5
texas41_
vuruslu olmaz mı hem az once indirdim .d çalışmadı
Tıklayarak ücretsiz ama leak bir plugin elde edebilirsiniz. Buda sunucunuzun verimini akıcılığını etkileyecek birşeydir. Demem o ki ücretsiz leak bir plugin kullanmaktansa orjinal sitelerden satın alıp kullanmanızı yeğlerim teşekkür eder hakkınızda ve işinizde hayırlı olmasını dilerim hayırlı forumlar.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yusuf Mert
Sunucunuzda leak veya crackli gibi pluginler kullanmayın, hem sunucunuz için hemde sizin oyuncu ortamınız için en sağlıklısı kullanmamak olur.vuruslu olmaz mı hem az once indirdim .d çalışmadı
düzenleme : hiç bişi yokmuş içinde

Yusuf Mert
eeminkeles
Sorun Nedir?Sen şaka mısın ya resmen göz göre göre leak link atmış
tark_acr
ne zamandan beri forumda leak siteleri paylaşılıyor :D
Tıklayarak ücretsiz ama leak bir plugin elde edebilirsiniz. Buda sunucunuzun verimini akıcılığını etkileyecek birşeydir. Demem o ki ücretsiz leak bir plugin kullanmaktansa orjinal sitelerden satın alıp kullanmanızı yeğlerim teşekkür eder hakkınızda ve işinizde hayırlı olmasını dilerim hayırlı forumlar.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eeminkeles
Yasak mı böyle şeyler paylaşılmasıne zamandan beri forumda leak siteleri paylaşılıyor :D

Yusuf Mert
Yasak tabi ki, sonuçta başkasının yaptığı şeyi ücretsiz olarak kullanıyorsun ve hak yemiş oluyorsunuz, sence normal bir şey mi bu ?Yasak mı böyle şeyler paylaşılması
texas41_
indirdim bile ... kurdum da çalışmadıY
Yasak tabi ki, sonuçta başkasının yaptığı şeyi ücretsiz olarak kullanıyorsun ve hak yemiş oluyorsunuz, sence normal bir şey mi bu ?
eeminkeles
Ne şekilde yazdığımı okursanız beni anlarsınızY
Yasak tabi ki, sonuçta başkasının yaptığı şeyi ücretsiz olarak kullanıyorsun ve hak yemiş oluyorsunuz, sence normal bir şey mi bu ?
takendisiyim
nasıl yazarsanız yazın leak eklenti önermeyin lütfenNe şekilde yazdığımı okursanız beni anlarsınız
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!