N
Nesrin
Ziyaretçi
essentials tan nasıl yapcam tam anlatırmısınbiraz daha araştırdım ve iki eklenti daha buldum buyrun;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(ilkine kıyasla daha kullanışlı ve iyi)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Essentials kullanıyorsanız config kısmında sohbet ayarlarından düzenleyebilirsiniz eğer bilmiyorsanız söyleyin yardımcı olayım.
Not: sunucu işlerinde yeniyseniz sunlight çok önermem
essentialsta bende okadar satır yok önerdiklerinden hangisini kullansam daha iyi olurbiraz daha araştırdım ve iki eklenti daha buldum buyrun;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(ilkine kıyasla daha kullanışlı ve iyi)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Essentials kullanıyorsanız config kısmında sohbet ayarlarından düzenleyebilirsiniz eğer bilmiyorsanız söyleyin yardımcı olayım.
Not: sunucu işlerinde yeniyseniz sunlight çok önermem
Akiserius
Merhaba , essentialsin config.ymline girin ctrl+f yapın açılan yere EssentialsChat yazın burası çıkacaktır raidus yerinden 100 yaparak istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz.bende okadar satır yok
bende essentials ta okadar satır yokMerhaba , essentialsin config.ymline girin ctrl+f yapın açılan yere EssentialsChat yazın burası çıkacaktır raidus yerinden 100 yaparak istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz.
NOT : basit essentials bilgisini dahi bilmediğine göre (aşağlama yapmıyorum yanlış anlama.) sunucu işlerine yeni başladın galiba eğer istersen beni discorddan ekliyebilirsin soru ve sorunlarından elimden geldiğince yardımcı olmak isterim ve ekran açma olduğu için daha rahat olucaktır.
Discord : Akiserius#1871 (Profilimde de mevcuttur.)
İyi forumlar...
Saygılarımla...
Essentials'ın eski bir sürümünü kullanabiliyor olabilirsiniz. En güncel sürümünübende essentials ta okadar satır yokEkli dosyayı görüntüle 163104
on chat:
if message starts with "!":
cancel event
send "%player% &8-> &e%message%" to all players
else:
cancel event
loop all players in radius 100 of player:
send "%player% &8-> &e%message%" to loop-players
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!