Tanıtım Köylüye Uygulamak İstediğim Tarife

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan benjamin17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 70

benjamin17

Loading ◌
Topluluk Yöneticisi
MinePass
Premium
Elmaslar
1.058
Discord İzni
Minecraft
benjamin1734

Discord:

benjamin17

Minecraft Sürümleri
26.1.2

Şakayı bir kenara bırakalım.

Dün reels izlerken bir video gördüm ve çok hoşuma gitti ileride bu eklenti işime yarar diye ufak bir çalışma yaptım.

Videodan da gördüğün gibi eklenti mantığı basit belirttiğiniz yere bir ışın gönderip ilgili alanı patlatıyor.

Yer Üstü Normal Zemin
2026-06-16_12.16.44 (1) (1) (1) (1).webp

Yüzeye yakın yer altı
2026-06-16_12.15.29 (1).webp

Derin yer altı
2026-06-16_12.15.50.webp

Okyanus altında, buz/su alanlarında ve çöl gibi kumlu yerlerde ormanlık alanlarda verdiği patlama sonrası oluşan krater özellikleri ve fizik mekanikleri değişebiliyor.

Eklentiyi şuanlık paylaşmayı düşünmüyorum. İlerleyen süreçte açık kaynak olarak paylaşabilirim​

köylüye yazık değilmiydi :D

şaka maka biryana eklenti gayet güzel duruyor kendiniz dahada geliştirirseniz rastgele yerlere kendisinin düşmesini yapabilirseniz güzel olabilir benim düşüncem özellikle survivalda çok fazla kullanılabilir.

Meteorun yandan yemiş yada gelişmiş hali gibi olmuş ama illaki bir yerlerde kullanılabilir :sohappy:

Yazık Olmuş Köylüye Fakat Tamir vermesse kullanırım Eline sağlık

Meteorun yandan yemiş yada gelişmiş hali gibi olmuş ama illaki bir yerlerde kullanılabilir :sohappy:
Meteordan çok starwarstaki ölüm ışınına daha çok benziyor. Meteor derinlere nüfuz edemez bu pluginde ise her türlü koşula ve ortama göre özel bir eylem gerçekleşiyor. Yapma amacım aslında bu plugini kullanarak ilerleyen süreçte minigame-oyun modu tarzı bir sunucu için kullanmak olacak.

köylüye yazık değilmiydi :D

şaka maka biryana eklenti gayet güzel duruyor kendiniz dahada geliştirirseniz rastgele yerlere kendisinin düşmesini yapabilirseniz güzel olabilir benim düşüncem özellikle survivalda çok fazla kullanılabilir.
meteor mantığında bir eklenti yerine daha çok özel bir oyun modu için yaptım. teşekkürler

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl