Bulundu Köylüye Tıklayınca Mesaj Atma Plugin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OhaJupiter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 892
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OhaJupiter

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
OhaJupiter

Discord:

OhaJupiter#3408

Arkadaşlar Merhaba Şimdi Size Kısaca Olayı Anlatıyorum.
Ben Bir Rp oyunu gibi birşey yapıyorum minecraft'ta bölümler olacak 16x16 gibi bi alanda canavarlarla savaşıp portaldan portala geçeriz ve bu aralarda bi köylü bize ne yapacağımı söyleyecek fakat ben köylüye sağ tıklayınca köylü chattan/üstten bana yazı yazacak örn: hey oyuncu sana canavarlar çıkacak şurdan şunu al // gibi ben bunu sağlayacak plugin arıyorum. script te olabilir ama plugin olursa çok iyi olur. Bir An Önce Çözülmesi Dileğiyle:
Dc den iletişime geçebilirsiniz: OhaJupiter#3408

Yazım Yanlışı Çok Olmuş Sanki Çevirimiş Çevirmiş Gibi Anlaşılmazsa Kusura Bakmayın İyi Bayramlar.

Citizens ile Sağ tıkladıgınızda konuşacak npc yapabilirsin ?

Son düzenleme:
Citizens 1.8.x ila 1.18.x sürümlerinde çalışabilir. Buyrun spigot sayfasından inceleyebilirsiniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
. Büyük ihtimalle siz Citizens 1 i indirmeye çalışmışsınız, Citizens 2 kullanın.

Ha 10$ yazıyor, satın almanıza gerek yok buyrun buradanda ücretsiz indirebilirsiniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Citizens 1.8.x ila 1.18.x sürümlerinde çalışabilir. Buyrun spigot sayfasından inceleyebilirsiniz
. Büyük ihtimalle siz Citizens 1 i indirmeye çalışmışsınız, Citizens 2 kullanın.

Ha 10$ yazıyor, satın almanıza gerek yok buyrun buradanda ücretsiz indirebilirsiniz
knkcım atrenosta yokmu bu plugin nasıl olcak bi açıklık getirelim yada plugin ekleme varmı aternosa

Aternosa ekleyemezsiniz.

Arkadaşlar Merhaba Şimdi Size Kısaca Olayı Anlatıyorum.
Ben Bir Rp oyunu gibi birşey yapıyorum minecraft'ta bölümler olacak 16x16 gibi bi alanda canavarlarla savaşıp portaldan portala geçeriz ve bu aralarda bi köylü bize ne yapacağımı söyleyecek fakat ben köylüye sağ tıklayınca köylü chattan/üstten bana yazı yazacak örn: hey oyuncu sana canavarlar çıkacak şurdan şunu al // gibi ben bunu sağlayacak plugin arıyorum. script te olabilir ama plugin olursa çok iyi olur. Bir An Önce Çözülmesi Dileğiyle:
Dc den iletişime geçebilirsiniz: OhaJupiter#3408

Yazım Yanlışı Çok Olmuş Sanki Çevirimiş Çevirmiş Gibi Anlaşılmazsa Kusura Bakmayın İyi Bayramlar.
CitizensCMD kullan.

Eklentiye gerek yok,
kullanılarak yapılabilir. Oyun içinde /oluştur komutunu girmeniz yeterlidir, denendi.
JavaScript:
rightclick on villager:
    name of event-entity = "&eKöylü Bilgi"
    cancel event
    send "&e&lKÖYLÜ &fSelam!" to player
    wait 2 seconds
    send "&e&lKÖYLÜ &fTest!" to player
    wait 1 second
    send "&e&lKÖYLÜ &fMC-TR" to player
command oluştur:
    trigger:
        player has permission "yetki"
        send "&e&lKÖYLÜ &fKöylü oluşturuldu."
        spawn villager 0.50 meter above player's target block
        set name of last spawned villager to "&eKöylü Bilgi"

Eklentiye gerek yok,
kullanılarak yapılabilir. Oyun içinde /oluştur komutunu girmeniz yeterlidir, denendi.
JavaScript:
rightclick on villager:
    name of event-entity = "&eKöylü Bilgi"
    cancel event
    send "&e&lKÖYLÜ &fSelam!" to player
    wait 2 seconds
    send "&e&lKÖYLÜ &fTest!" to player
    wait 1 second
    send "&e&lKÖYLÜ &fMC-TR" to player
command oluştur:
    trigger:
        player has permission "yetki"
        send "&e&lKÖYLÜ &fKöylü oluşturuldu."
        spawn villager 0.50 meter above player's target block
        set name of last spawned villager to "&eKöylü Bilgi"
(1.16.5 Sürüm) Knk Çok Olacak Ama Neler Yapmam Gerektiğini Adım Adım Anlatırmısın? Acil Yutubede var ama anlamadım.

Son düzenleme:
(1.16.5 Sürüm) Knk Çok Olacak Ama Neler Yapmam Gerektiğini Adım Adım Anlatırmısın? Acil Yutubede var ama anlamadım.
ve Skript eklentisini indir.​
Skript.jar dosyasını sunucunun plugins klasörüne at.​
Sunucunu yeniden başlat.​
plugins/Skript/scripts klasörünün içine mctr.sk adında bir dosya oluştur. (Uzantı .sk olmalı)​
Dosyanın içine girip yukarıda cevapladığım kodu yapıştır, kaydet.​
Oyun içine girip /sk reload mctr komutunu gir.​
/oluştur komutunu kullanarak köylüyü çağırabilirsin.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl