Yaptrak
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 52
- Minecraft
- aaa
xOrcun
Merhaba biliyorum shopkeeperside fakat benim yapacağım şey çok farklı oldugu için skript ile yazılması gerekliMerhaba, skript yerine plugin kullanmanızı öneririm.komut vermek için iseDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.plugini kullanabilirisiniz.Skriptte sorun çıkabilir en sağlıklı plugin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
xOrcun
options:
prefix: &3&lNPC &8» &7
koylu-isim: &e&lKöylü
command /npc [<text>]:
permission: sk.npc
permission message: &cBunu yapmak için yetkin yok.
trigger:
if arg-1 is not seT:
message "{@prefix}&a/npc köylü &8- &7yazınız."
if arg-1 is "koylu" or "köylü" or "köylü":
spawn 1 villager at location of player
set name of spawned villager to "{@koylu-isim}"
set maximum health of last spawned villager to 999999
set health of last spawned villager to 999999
set last spawned iron golem's walking speed to -30
send "{@prefix}&aGorev NPC Si Hazir"
on rightclick on villager:
cancel event
villager's name is "{@koylu-isim}":
execute player command "giris"
Merhaba öncelikle çok teşekkürler ama herşey sıkıntısız çalışıyor sadece sağ tıkladıgımda /giris komutunu yazdırmıyorMerhaba, buyrun skript hali
JavaScript:options: prefix: &3&lNPC &8» &7 koylu-isim: &e&lKöylü command /npc [<text>]: permission: sk.npc permission message: &cBunu yapmak için yetkin yok. trigger: if arg-1 is not seT: message "{@prefix}&a/npc köylü &8- &7yazınız." if arg-1 is "koylu" or "köylü" or "köylü": spawn 1 villager at location of player set name of spawned villager to "{@koylu-isim}" set maximum health of last spawned villager to 999999 set health of last spawned villager to 999999 set last spawned iron golem's walking speed to -30 send "{@prefix}&aGorev NPC Si Hazir" on rightclick on villager: cancel event villager's name is "{@koylu-isim}": execute player command "giris"
xOrcun
Merhaba, ben test etmiştim çalışıyordu bende /giris olmadığından komut hatası veriyordu. Sonuç olarak skript çalışıyorMerhaba öncelikle çok teşekkürler ama herşey sıkıntısız çalışıyor sadece sağ tıkladıgımda /giris komutunu yazdırmıyor
Sağolun zombieye çevirdim oldu birde son birşey istesem doğduğu zaman hiç hareket etmemesini istiyorum yani walking speedi 0 olmasını teşekkrülerMerhaba, ben test etmiştim çalışıyordu bende /giris olmadığından komut hatası veriyordu. Sonuç olarak skript çalışıyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!