Çözüldü köylüye büyü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GoktugQA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 251
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GoktugQA

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
merhaba, arkadaşlarımla minecraftta şehir tarzı birşey yapıyoruz ve köylülere büyü çıkartmam lazım komutla yapabilirmiyim plugin kullanmıyoruz shopkeepers önermezseniz sevinirim

merhaba, arkadaşlarımla minecraftta şehir tarzı birşey yapıyoruz ve köylülere büyü çıkartmam lazım komutla yapabilirmiyim plugin kullanmıyoruz shopkeepers önermezseniz sevinirim
Merhabalar,
köylü den hangi büyüler satılacak ve neyle satılacak yazarsanız size kodu atayım

Son düzenleme:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu siteden /summon komutu oluşturabilirsin
Edit: Sitede kitabın büyüsü ayarlanmıyormuş, komut aşağıda
Kod:
/summon villager ~ ~ ~ {
  VillagerData:{profession:"minecraft:librarian",level:5,type:"minecraft:plains"},
  PersistenceRequired:1b,
  Invulnerable:1b,
  Offers:{
    Recipes:[
      {
        maxUses:999999,
        buy:{id:"minecraft:emerald",count:10},
        sell:{
          id:"minecraft:enchanted_book",
          Count:1b,
          components:{
            "minecraft:stored_enchantments":{
              "minecraft:fire_aspect":10
            }
          }
        }
      }
    ]
  }
}

Son düzenleme:
Skript plugini yükleyerek, bu skripti kullanarak /köylü büyü miktar sistemini deneyebilirsin.

Test etmedim ama belki çalışır , yukarda bahsedilen summon mantıgını kullanarak yaptım.
Veya komut bloğuna , altta yer alan summon komudunu uyarlayarak , komut bloğu ile deneyebilirsin

#Köylü Skript
command /köylü <text> <integer>:
permission: op
trigger:
set {_buyu} to arg-1
set {_fiyat} to arg-2

# Summon komutu (NBT: MaxUses 2 milyar)
execute console command "/summon villager ~ ~ ~ {VillagerData:{profession:""librarian"",type:""plains"",level:5},Offers:{Recipes:[{buy:{id:""minecraft:emerald"",Count:%{_fiyat}%b},sell:{id:""minecraft:enchanted_book"",Count:1b,tag:{StoredEnchantments:[{id:""minecraft:%{_buyu}%"",lvl:1}]}},maxUses:2147483647}]}}"

send "&aBaşarıyla %{_fiyat}% Zümrüte %{_buyu}% satan köylü oluşturuldu!" to player

Skript plugini yükleyerek, bu skripti kullanarak /köylü büyü miktar sistemini deneyebilirsin.

Test etmedim ama belki çalışır , yukarda bahsedilen summon mantıgını kullanarak yaptım.
Veya komut bloğuna , altta yer alan summon komudunu uyarlayarak , komut bloğu ile deneyebilirsin
OP özellikle eklenti kullanmak istemediğini söylemiş konuda

teşekkür ederim hepinize yardımlarınız için birazdan deneyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl