nroxsy
Merhabalar,merhaba, arkadaşlarımla minecraftta şehir tarzı birşey yapıyoruz ve köylülere büyü çıkartmam lazım komutla yapabilirmiyim plugin kullanmıyoruz shopkeepers önermezseniz sevinirim
servet 3 büyüsü 11 zümrüte istiyorum ama köylü hareket etmesi lazımMerhabalar,
köylü den hangi büyüler satılacak ve neyle satılacak yazarsanız size kodu atayım
freadfries
/summon villager ~ ~ ~ {
VillagerData:{profession:"minecraft:librarian",level:5,type:"minecraft:plains"},
PersistenceRequired:1b,
Invulnerable:1b,
Offers:{
Recipes:[
{
maxUses:999999,
buy:{id:"minecraft:emerald",count:10},
sell:{
id:"minecraft:enchanted_book",
Count:1b,
components:{
"minecraft:stored_enchantments":{
"minecraft:fire_aspect":10
}
}
}
}
]
}
}
elderplayerr
#Köylü Skript
command /köylü <text> <integer>:
permission: op
trigger:
set {_buyu} to arg-1
set {_fiyat} to arg-2
# Summon komutu (NBT: MaxUses 2 milyar)
execute console command "/summon villager ~ ~ ~ {VillagerData:{profession:""librarian"",type:""plains"",level:5},Offers:{Recipes:[{buy:{id:""minecraft:emerald"",Count:%{_fiyat}%b},sell:{id:""minecraft:enchanted_book"",Count:1b,tag:{StoredEnchantments:[{id:""minecraft:%{_buyu}%"",lvl:1}]}},maxUses:2147483647}]}}"
send "&aBaşarıyla %{_fiyat}% Zümrüte %{_buyu}% satan köylü oluşturuldu!" to player
freadfries
OP özellikle eklenti kullanmak istemediğini söylemiş konudaSkript plugini yükleyerek, bu skripti kullanarak /köylü büyü miktar sistemini deneyebilirsin.
Test etmedim ama belki çalışır , yukarda bahsedilen summon mantıgını kullanarak yaptım.
Veya komut bloğuna , altta yer alan summon komudunu uyarlayarak , komut bloğu ile deneyebilirsin
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!