Çözüldü Köylülerle Takas Yapamıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Funtiçime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 10.763
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Funtiçime

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
FunCanum
Crackli minecraft 1.14.4 oynuyorum köylüler için karlı bi alanda 256 x 315 lik köy yaptım köylüleri koyarken takas oluyomu diye baktım ama olmuyor lütfen cevap verin

Takas yapabilen köylüleri mi deniyorsunuz yoksa normal köylüleri mi? Ticaretle uğraşan köylülerle sadece takas yapabilirsiniz, eskisi gibi diğerleri ile olmuyor.

Takas yapabilen köylüleri mi deniyorsunuz yoksa normal köylüleri mi? Ticaretle uğraşan köylülerle sadece takas yapabilirsiniz, eskisi gibi diğerleri ile olmuyor.
kar köylüleri ve hepsi aynı tür çıkıyor ben okadar köy için uğraştım ama takas yapamıyorum nerden bulcam ben karpuz tohumunu

kar köylüleri ve hepsi aynı tür çıkıyor ben okadar köy için uğraştım ama takas yapamıyorum nerden bulcam ben karpuz tohumunu

Eğer köylüye sağ tıklayınca kafasını sallıyorsa o köylünün işi yoktur ve onları işlendirmek içinde kürsü, okçu masası,örs gibi eşyaları köylünün evine koymalısınız kıyafetlerinin değiştiğini fark edeceksiniz

çiftci olması içinde patatesleri vb. şeyleri içine koyduğumuz kazan gibi olan şeyden koymalısınız diye biliyorum.

Son düzenleme:
saol bende neden yok diye düşünüyorum ama bence saçma bir ayrıntı bide kocaman eve yapcam okçuluk için oof 1 saat gg

Crackli minecraft 1.14.4 oynuyorum köylüler için karlı bi alanda 256 x 315 lik köy yaptım köylüleri koyarken takas oluyomu diye baktım ama olmuyor lütfen cevap verin
istersen kullanabileceğin bir shopkeepers paketi atabilirim.alıntı değildir ayrıca.

Köylülerin yanına taş kesici koyarsan taş ustası olur, haritacı masası koyarsan haritacı olur, okçu masası koyarsan yay satıcısı olur, kürsü ve kitaplık koyarsan kütüphaneci olur.

Ek olarak evine koymana gerek yok. Tekne ile kendi evine götürüp bir alana kapatıp oraya koyarsanda mesleği değişecektir.

Köylülerin yanına taş kesici koyarsan taş ustası olur, haritacı masası koyarsan haritacı olur, okçu masası koyarsan yay satıcısı olur, kürsü ve kitaplık koyarsan kütüphaneci olur.

Ek olarak evine koymana gerek yok. Tekne ile kendi evine götürüp bir alana kapatıp oraya koyarsanda mesleği değişecektir.
akıner beki kasap olması için ne lazım

Duman Fırını kullanmanız yeterli olacaktır.

Köylülere profession ataman lazm.
Onun içinde çalışabilecekleri aletler gerek:
1567601293026.png

Mesela sol üsttekini yaparsan köylü blacksmith olur vb.. Tek tek dene ilk 12 craftı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl