Çözüldü Köylü Ve Item

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eyüp Atas 123

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Beyler Öncelikle Bazi Serverlarda Mesela Köylüde Adi Değişmiş Elmasi Normal Elmas Ile Değişmiyor Ama Ben Köylüde Örnek /i 264 1 name:Coin Olarak Ayarliyorum Fakat Adamlar Normal Elmas İlede Alabiliyorlar Sadece Ayarladiğim Isimle Alabilme Ihtimali Varmidir Yardim Ederseniz Çok Sevinirim İyi Günler <3

ShopKeepers pluginini kullanırsan NBT'e kadar kontrol eder.

köylüye koyduğun itemin adını renklendir

köylüye koyduğun itemin adını renklendir
RenamePlus eklentisini kullanabilirsin. İstediğin şekilde renk kodları, yazı şekilleri falan her şey var.

/renameplus name <isim> - Eşyanın ismini değiştirmiş olursun.
/renameplus lore <yazı> - İsmin altına ek satır ekler, yazı ile beraber.

İndirme linki;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ShoopKepers pluginini güncelle güncelse sil tekrar yükle

Beyler Öncelikle Bazi Serverlarda Mesela Köylüde Adi Değişmiş Elmasi Normal Elmas Ile Değişmiyor Ama Ben Köylüde Örnek /i 264 1 name:Coin Olarak Ayarliyorum Fakat Adamlar Normal Elmas İlede Alabiliyorlar Sadece Ayarladiğim Isimle Alabilme Ihtimali Varmidir Yardim Ederseniz Çok Sevinirim İyi Günler <3
Kanka shopkeepers bozuk senin :D Dedikleri gibi güncelle bir de protocollibi

@SH4D 'in sorunu çözmüş olması lazım. Shoopkeepers'ın içine adı renksiz item koyarsan oyuncular
itemlerini anvil'de adını değiştirip shoopkeepers'da kullanabilirler ama shoopkeepers'ın içine adı renkli item
koyarsan bunu yapamazlar çünkü anvil'de renkli yazı yazılamaz. Eğer Sorunun çözüldüyse belirt
@Eyüp Atas 123

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl