Köylü Ticaret Hakkında.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DamianGoose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 615
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DamianGoose

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
DamianGoose

Discord:

DamianGoose#0180

Merhabalar, Benim bir sorum olacaktı bazı serverlerda Köylü ticaret yaparken özel maddeler oluyor. ve üyeler onları bulup onlarla takas yapıyor peki o takas yaptıkları
Taşlar yada ne ad veriliyorsa ben onu nasıl yapacağım sunucum için?

Biraz daha açarmısınız konuyu

Merhabalar, Benim bir sorum olacaktı bazı serverlerda Köylü ticaret yaparken özel maddeler oluyor. ve üyeler onları bulup onlarla takas yapıyor peki o takas yaptıkları
Taşlar yada ne ad veriliyorsa ben onu nasıl yapacağım sunucum için?
mesale diyelimki adı COİN EJDERİ ve bunu bulmak için bir şey yapman gerekir skript ile bulunması ıcın mesale ı coin ejderi bulmak ıcın ben edite koydum ve oyucnular kasıyor söyle
Kod:
on break of mossy cobblestone: #yosunlu taş kırdığında
    chance of 5%: #%5 şansla
        give 1 nether star named "&fCOİN EJDER" to player #oyuncuya COİN EJDER adındakı itemi versin bunu gibi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

mesale diyelimki adı COİN EJDERİ ve bunu bulmak için bir şey yapman gerekir skript ile bulunması ıcın mesale ı coin ejderi bulmak ıcın ben edite koydum ve oyucnular kasıyor söyle
Kod:
on break of mossy cobblestone: #yosunlu taş kırdığında
    chance of 5%: #%5 şansla
        give 1 nether star named "&fCOİN EJDER" to player #oyuncuya COİN EJDER adındakı itemi versin bunu gibi
eğer yardıma ityahcın olursa discord: Mete#7772
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

olay çözüldüuse kilit +

Son düzenleme:
Tamamdır Sorun çözüldü gibi, kilit nasıl yapacağım :D yeniyimde Forumda

Konu kilitlenmiştir. Bir daha kilitleme işlemi gerçekleştirmek isterseniz; Konuyu rapor edin. Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl