Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar köylülerin çiftleşmesini nasıl kapatabilirim bide ek olarak köylülerin tek meslek almasını istiyorum yani mesleği çiftçi olunca silahçı ya fln dönüştürülemesin böyle bir plugin varmı bilen varsa link atabilirmi skript te olur.
sunucu sürümü 1.12.2
merhabalar köylülerin çiftleşmesini nasıl kapatabilirim bide ek olarak köylülerin tek meslek almasını istiyorum yani mesleği çiftçi olunca silahçı ya fln dönüştürülemesin böyle bir plugin varmı bilen varsa link atabilirmi skript te olur.
sunucu sürümü 1.12.2
1) Araştırdım fakat "mobGrief" gamerule'u hariç güncel bir eklenti bulamadım, büyük ihtimal yok.(1.6 ve eskisi :/ ) mobGrief gamerule'unu kullanabilirsiniz ama çeşitli sorunlar çıkabilir.
2) ExploitFixer.