Çözüldü Köylü Meslek Bugu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CenturisNetwork

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Sunucunda köylüye meslek verince silemiyorum, örneğin kürsü koyunca meslek alıyor ticaret yapsamda kitleniyor kürsüyü kırınca meslek gitmiyor.

Köylü ile ticaret yaparsanız başka bir mesleği veremezsiniz. Eğer gece meslek vermeye çalışırsanız veremezsiniz sabah vermeniz gerekiyor.

Köylü ile ticaret yaparsanız başka bir mesleği veremezsiniz. Eğer gece meslek vermeye çalışırsanız veremezsiniz sabah vermeniz gerekiyor.
Belirttiğim şeylere keşke baksanız, ticaret yapmasamda kitleniyor, ve meslek verebiliyorum ama geri alamıyorum. kürsüyü kırınca normale dönmesi gerekmiyor mu?

Belirttiğim şeylere keşke baksanız, ticaret yapmasamda kitleniyor, ve meslek verebiliyorum ama geri alamıyorum. kürsüyü kırınca normale dönmesi gerekmiyor mu?
Ticaret yapsamda yazmışsın kardeşim ne bileyim? Kürsüyü kırınca normale dönmesi gerekiyor.

Ticaret yapsamda yazmışsın kardeşim ne bileyim? Kürsüyü kırınca normale dönmesi gerekiyor.
Hallettim , yapmasamda yazacağma yapsamda yazmışım pardon. İllegalStack engelliyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl