Çözüldü Koruma Olduğu Halde Maplar Çalınıyor Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImRexYourDeathh

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
1
Minecraft
ImRexYourDeathh

Discord:

ImRexYourDeath#8871

Merhaba arkadaslar sunucuda map çalma koruması olduğu halde map çalınıyor arkadasıma söledim şunu dedi
1.8 haritaları
koruma olsada çalınıyor 1.9/1.12 de de o korumaları atlayan bazı programlar var öneriniz veya yardımcı olurmusunuz maplarımın çalınmaması için ne yapabilirim

Bu konu işinize yarayacaktır.

Client'ler her yeni gün geliştiği için bunu engellemek neredeyse imkansız olacaktır fakat @vevampire 'nin verdiği link işinize yarayabilir.

Bunun kesin bir çözümü yok adamım.
Her ne kadar koruma koysan da bazı client leri durdurmaz sın :(

Emre Bey'in dediği gibi yapacak birşey yok :(

Sunucunuzu tamamen 1.13.2 ye alın ve 1.14 çıktığında onunla devam edin.

düşündürücü her map çalınabilir o zaman ? engelleyici bir eklenti varsa haber verin bende kullanayim mapların çalınmasını istemem :)

Artık sistem değişti client çalmıyolar

Mod var artık mod ile tüm server map 2 dakika çalıyolar ve bunu engellemek şuanda mümkün değil malesef

Artık sistem değişti client çalmıyolar

Mod var artık mod ile tüm server map 2 dakika çalıyolar ve bunu engellemek şuanda mümkün değil malesef
Ücretli map yaptırmanın önemi kalmadı o zaman 2dk da internette olur maplar üzücü bir durum.

Anca kendi clientinizi yaptırarak bunu engelleyebilirsiniz. O da büyük bir tecrübe istiyor. Ek olaraksa kitleniz client kullanmak istemeyebilir.

Hiçbir eklenti harita çalınmasının önüne geçemez​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl