Skript Paylaşımı Korona eklentili,/evbelirle ve /back komutu Ultra survival skript .sk dosyası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sanalzio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.089
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sanalzio

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
20
Merhaba değerli mc-tr.com sakinleri

Bugün sizlere belki daha önce hiç yapılmamış bir skript paylaşacağım

skriptin özelliği; her 5 dakikada bir birisine bir yerden korona bulaşması
(raskele birisine)

korona kaptı.png

/back komutu ile en son öldüğünüz yere ışınlanmanız mümkün.

/evbelirle ve /ev komutlarımız mevcut

evin belirlendi.png

ev belirlemedin.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

skript ücretlidir.
(Ücreti 1 elmas)
:D​

Son düzenleme:
Peki kapan kişiler görülüyormu yoksa rasgele bir mesajmı atıyor ortalığa onu merkat ettim ?

kapan kişiyi gösteriyor ve ve başkasına bulaşmıyor skript yazmaya daha yeni başladım ilk skriptim çok basit birskript oldu

Bu Skripti Güzel bir şekilde Geliştirme Fikrim var Forumda Paylaşmayı Düşünüyorum Veya istersen sana yollayayım bitirip Sende Paylaşabilir Yada Saklayabilirsin.
Eğer Kabul edersen Bir şart V.s Varsa buraya yazarsan sevinirim Kul Hakkına girmeyelim :)

Teşekkürler usta ellerin yardımına ihtiyacım var bende attığını inceler ve daha fazla bilgi edinebilirim (Gelişmemi sağlar)

kul hakkı ne demek istediğin gibi geliştir kendinin diye tanıtabilirsin

guzel skript mesela ev olayi silinip sadece gunde 1 kez 1 kisi veya 1den fazla kisi random amaa korona olsun korona oldugu zaman ilac alip icerek saglam olsun bu eklenirse cok guzel olur

evet mantıklı
guzel skript mesela ev olayi silinip sadece gunde 1 kez 1 kisi veya 1den fazla kisi random amaa korona olsun korona oldugu zaman ilac alip icerek saglam olsun bu eklenirse cok guzel olur

şuan isteğiniz üzerinde çalışıyorum bitince proje ile ilgili konu açarım. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl