Sol Reklam

İnceleme Korku Film Önerileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Electra

Eventually, everything goes away.

Discord:

Electra#9331

Katılım
25 Aralık 2018
Mesajlar
278
Elmaslar
835
Puanlar
2.310
Merhaba , MC-TR ailesi

Bugün sizlere IMDb puanına göre ve kendi fikrine göre seçtiğim korku filmlerini önereceğim .


13. Korku Gecesi (Fright Night)
IMDb Puanı: 6,4


en-iyi-korku-filmleri-listesi-korku-gecesi-fright-night.jpg


Komşum Bir Vampir adlı eserden uyarlanan 2011 yapımı Korku Gecesi (Fright Night) filmi; Colin Farrell, Anton Yelchin ve David Tennant gibi ünlü isimleri bünyesinde barındırıyor. Popüler bir lise öğrencisi olan Charlie’nin yeni komşuları Jerry’nin yapmış olduğu tuhaf hareketlerden şüphelenmesi ve bu kuşkuların gerçek olması; korku ve gerilim dolu anların yaşanmasına neden olacaktır.


12. Dehşet Evi (Secuestrados)
IMDb Puanı: 6,4



en-iyi-korku-filmleri-listesi-dehset-evi-secuestrados.jpg


2010 yılında vizyona giren Dehşet Evi (Secuestrados), korkunun yanı sıra yüksek dozda gerilimi de izleyicilerle buluşturuyor. İspanya yapımı en iyi korku ve gerilim filmleri arasında yer alan Dehşet Evi; yeni evlerine taşındıkları gece, üç kişinin saldırısına uğrayan bir ailenin gerilim dolu hikayesini konu alıyor.


11. Hush
IMDb Puanı: 6,6



en-iyi-korku-filmleri-listesi-hush.jpg


2016 yılının en iyi korku filmlerinden, Hush ile listemize devam ediyoruz. Yaklaşık 90 dakika boyunca gerilim ve korku dolu anları seyircilerle buluşturan Hush; hem dilsiz hem de sağır bir kadın olarak, şehirden uzak bir evde yaşayan Maddie’nin ve ona dadanan psikopatın gerilim dolu hikayesini anlatıyor.


10. Ruhlar Bölgesi (Insidious)
IMDb Puanı: 6,8



en-iyi-korku-filmleri-listesi-ruhlar-bolgesi-insidious.jpg


2010 yılının bir diğer başarılı korku filmiyle ürpermeye devam ediyoruz. Patrick Wilson, Rose Byrne ve Ty Simkins üçlüsünün etkileyici performansıyla tüm zamanların en iyilerinden biri olmayı başaran Ruhlar Bölgesi (Insidious), konusu ve görselleriyle de izleyicileri etkilemeyi başarıyor.


9. Lanet (Sinister)
IMDb Puanı: 6,8



en-iyi-korku-filmleri-listesi-lanet-sinister.jpg


Gerilim, gizem ve korku türlerinin harmanından oluşan 2012 yapımıLanet (Sinister); Ethan Hawke, Nicholas King, Juliet Rylance ve James Ronsone gibi ünlü isimleri bünyesinde barındırıyor. Ayrıca Paranormal Activity filminin yapımcıları tarafından oluşturulan ve The Exorcism of Emily Rose filminin yönetmeni Scott Derrickson tarafından yönetilen bu film de sizleri fazlasıyla etkileyecek gibi görünüyor.


8. Karabasan (The Babadook)
IMDb Puanı: 6,8



en-iyi-korku-filmleri-listesi-karabasan-the-babadook.jpg


En İyi Korku Filmi dalında birçok prestijli ödülün sahibi olan Karabasan (The Babadook) filmini izledikten sonra kolay kolay kendinize gelemeyebilirsiniz. Yakın dönemlerde vizyona giren Oculus filmini de bu yapımdan sonra izleyebilirsiniz. Eşini kaybetmiş yalnız bir anne ve sorunlu bir çocuk olan Samuel’in korku dolu hikayesini konu ediniyor. Her şey rastlantısal bir şekilde bulunan Mister Babadook adlı masal kitabının okunmasıyla başlıyor.


7. Peşimdeki Şeytan (It Follows)
IMDb Puanı: 6,9



en-iyi-korku-filmleri-listesi-pesimdeki-seytan-it-follows.jpg


2015 yılında vizyona giren Peşimdeki Şeytan (It Follows); gizem, gerilim ve doğaüstü korku türlerini bünyesinde barındırıyor. 19 yaşındaki Jay, cinsel ilişki sonrasında tuhaf ve korkutucu sanrılar görmeye başlar. Gid gide paranoyaklaşır ve bir şeyin onu takip ettiği hissine kapılır. İlerleyen zamanlarda ise bu hissin gerçek olduğunu anlar ve korku dolu anlar başlamış olur.


6. Dehşet Kapanı (The Cabin in the Woods)
IMDb Puanı: 7,0



en-iyi-korku-filmleri-listesi-dehset-kapani-the-cabin-in-the-woods.jpg


2011 yılının en iyi korku filmlerinden olan Dehşet Kapanı (The Cabin in the Woods) adındaki bu yapımın başrollerini Kristen Connolly ve Chris Hemsworth ikilisi paylaşıyor. Beş kişilik bir arkadaş grubu tatile çıkmaya karar verir. Huzurlu ve eğlenceli vakitler geçirmek için gittikleri yerde, ormanın derinliklerinde ıssız bir kulübeye rastlarlar. Sonrasında ise gerilimin tavan yaptığı anlar adrenalin seviyemizi yükseltmeye başlar.


5. Nefesini Tut (Don’t Breathe)
IMDb Puanı: 7,2



en-iyi-korku-filmleri-listesi-nefesini-tut-dont-breathe.jpg


2016 yapımı Nefesini Tut (Don’t Breathe), aslında tam olarak bir korku filmi sayılmaz. Fakat yaşanan olaylar, izlerken içimizdeki korkunun da artmasına neden oluyor. Unutulmaz efsane filmler arasında yer alan Avatar’da da boy gösteren Stephen Lang’in olağanüstü performansıyla etkileyici bir gerilim filmi haline gelen Nefesini Tut, 2016 yılının en iyileri arasına adını yazdırıyor.


4. Kara Büyü (The Wailing)
IMDb Puanı: 7,5



en-iyi-korku-filmleri-listesi-kara-buyu-the-wailing.jpg


2016 yılının sonlarına doğru vizyona giren Kore yapımı Kara Büyü (The Wailing) filmi de izleyicilere gerilim dolu anlar yaşatmayı başarıyor. Kibar ve zeki bir adamın, yakın komşuluklara ev sahipliği yapan bir dağ kasabasına taşınmasıyla, kasabada sırrı çözülmeyen bir salgın baş gösterir. Bu hastalığın kaynağının ise kasabaya yeni taşınan adam olduğu düşünülür. Jung-goo adında polis memuru ise bu yabancı hakkında bilgiler edindiği sırada, Moo-myung isimli bir kadınla tanışır. Tam da bu sırada polis memurunun da kızı salgına yakalanır.


3. Parçalanmış (Split)
IMDb Puanı: 7,5



en-iyi-korku-filmleri-listesi-parcalanmis-split.jpg


James McAvoy’un başarılı oyunculuğuyla hayranlık uyandıran bir korku gerilim filmi haline gelen Parçalanmış (Split), 17 Şubat 2017 tarihinde de Türkiye’de vizyona girdi. Çoklu Kişilik Bozukluğu rahatsızlığı olan Kevin adında bir genç adam, suça meyilli olan alter egosuyla 3 kız kardeşi marketten kaçırıp, kendi bodrumuna hapseder. 23 farklı alter egosu bulunan Kevin, hep farklı karakterlerde bu küçük kızlara görünür. Korku ve gerilimin yüksek dozda verildiği Parçalanmış filmi de en iyiler arasına adını yazdırıyor.


2. Korku Seansı (The Conjuring)
IMDb Puanı: 7,5



en-iyi-korku-filmleri-listesi-korku-seansi-the-conjuring.jpg


Vera Farmiga, Patrick Wilson ve Ron Livingston gibi isimleri bünyesinde barındıran 2013 yapımı Korku Seansı (The Conjuring); 2010’lu yılların en iyi korku filmleri listesinde zirveye ortak oluyor. 20 milyon dolarlık bütçesini gişede 15’e katlayarak 318 milyon dolarlık hasılat kazanmayı başaran Korku Seansı, gerçek hikayeden uyarlanmıştır.


1. Şeytanı Gördüm (Ang-ma-reul bo-at-da)
IMDb Puanı: 7,8



en-iyi-korku-filmleri-listesi-seytani-gordum-ang-ma-reul-bo-at-da.jpg


En iyi beyin yakan – kafa açan filmler arasında yer alan İhtiyar Delikanlı ve Lucy gibi etkileyici yapımlarda görev yapan Min-sik Choi, kez etkileyici bir korku gerilim filmiyle karşımıza geliyor. Özellikle gerilim dolu sahneleriyle şaşkınlık yaratan Şeytanı Gördüm (Ang-ma-reul bo-at-da), Kore yapımı en iyi korku ve gerilim filmlerinden bir tanesidir.


Bonus: Koğuş (The Ward)
IMDb Puanı: 5,6



en-iyi-korku-filmleri-listesi-kogus-the-ward.jpg


2010 yapımı gerilim ve psikolojik korku filmi olan Koğuş (The Ward); Amber Heard, Danielle Panabaker ve Jared Harris gibi ünlü isimlerinden oluşan kadrosuyla da merak uyandırıyor. Psikiyatrda tanışan kadınlara geceleri uğrayan gizemli bir misafiri konu alan Koğuş filmi de listemizin bonusu oluyor.





paratic-logo.png



© 2014-2019 Paratic.com
En İyi 80 Korku Filmi Listesi ve Önerileri [Türk – Yabancı]
mertcanordek.jpg

Mert Can Ördek - 2 yıl önce​
Nasıl izlersek izleyelim. Gerilim ve korku filmleri bizleri fazlasıyla ürpertmeyi başarıyorlar. Fakat yine de bu filmleri merakla seyretmeye devam ediyoruz. Türe bağımlı olanların bile daha önce izlemedikleri filmlerle karşılaşabilecekleri en iyiler listesi huzurlarınıza geliyor.
en-iyi-korku-filmleri-687x400.jpg

PARAM OLSA ŞURAYA
YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz VİOP Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)


Ölüm çığlıklarının, dehşetin, ruh ve cinlerin bolca bulunduğu korkutucu filmleri huzurlarınıza getiriyoruz. Eski ve kültleşmiş yapımların yanı sıra yakın döneme damgasını vuran etkileyici filmleri de listemize dahil ettik. Hazırlamış olduğumuz bu dev arşivdeki filmlerin her birinin içinizi ürperteceğine emin olabilirsiniz.
Toplamda en iyi 80 korku filminden oluşan ve tabiri caizse “3,5 attıran” listemizdeki yapımlarla korkmaya hazır olun. Yeni yapımların da yer aldığı listemizdeki filmlerin 4 farklı kategoride IMDb puanlarına göre sıralandıklarını da belirttikten sonra dev arşivimizi incelemeye başlayalım.
İşte karşınızda tüylerinizi diken diken edecek, tüm zamanların en iyi korku filmleri;
Navigasyon

1. Korku Filmleri Listesi – IMDb Puanına Göre Sıralaması2010’lu Yılların En İyileri Listesi – IMDb Puanına Göre Sıralanması2000’li Yılların En İyiler Listesi – IMDb Puanına Göre Sıralanması90’lı Yılların En İyileri Listesi – IMDb Puanına Göre Sıralanması90 Öncesi En İyileri Listesi – IMDb Puanına Göre SıralanmasıEn İyi Türk Korku Filmleri Listesi – Paratic Puanına Göre Sıralaması2. Korku Filmleri Hakkında Editör Yorumu ve Okuyuculara Sorular
Korku Filmleri Listesi – IMDb Puanına Göre Sıralaması
En iyiler istesinde yer alan 80 filmi, 2010 ila 1990 öncesine ait olmak üzere 4 farklı kategoride inceledik. Yetmedi! Bir de en iyi Türk korku filmlerini listemize dahil ettik. Yabancı filmleri IMDb puanlarına, yerli yapımları ise Paratic puanlarına göre sıraladık. Ayrıca sizler de bu listemize yorumlarınızla birlikte katkıda bulunabilirsiniz.​
2010’lu Yılların En İyileri Listesi – IMDb Puanına Göre Sıralanması
Listemizde 2010’lu yılların en yeni korku filmleri yer alıyor. Görselleri ve konularıyla yüreğimizi ağzımıza getiren bu yapımlar, 2010 yılından itibaren içimizi ürpertmeye devam ediyorlar.​
13. Korku Gecesi (Fright Night)
IMDb Puanı: 6,4
en-iyi-korku-filmleri-listesi-korku-gecesi-fright-night.jpg

Komşum Bir Vampir adlı eserden uyarlanan 2011 yapımı Korku Gecesi (Fright Night) filmi; Colin Farrell, Anton Yelchin ve David Tennant gibi ünlü isimleri bünyesinde barındırıyor. Popüler bir lise öğrencisi olan Charlie’nin yeni komşuları Jerry’nin yapmış olduğu tuhaf hareketlerden şüphelenmesi ve bu kuşkuların gerçek olması; korku ve gerilim dolu anların yaşanmasına neden olacaktır.
12. Dehşet Evi (Secuestrados)
IMDb Puanı: 6,4
en-iyi-korku-filmleri-listesi-dehset-evi-secuestrados.jpg

2010 yılında vizyona giren Dehşet Evi (Secuestrados), korkunun yanı sıra yüksek dozda gerilimi de izleyicilerle buluşturuyor. İspanya yapımı en iyi korku ve gerilim filmleri arasında yer alan Dehşet Evi; yeni evlerine taşındıkları gece, üç kişinin saldırısına uğrayan bir ailenin gerilim dolu hikayesini konu alıyor.
11. Hush
IMDb Puanı: 6,6
en-iyi-korku-filmleri-listesi-hush.jpg

2016 yılının en iyi korku filmlerinden, Hush ile listemize devam ediyoruz. Yaklaşık 90 dakika boyunca gerilim ve korku dolu anları seyircilerle buluşturan Hush; hem dilsiz hem de sağır bir kadın olarak, şehirden uzak bir evde yaşayan Maddie’nin ve ona dadanan psikopatın gerilim dolu hikayesini anlatıyor.
10. Ruhlar Bölgesi (Insidious)
IMDb Puanı: 6,8
en-iyi-korku-filmleri-listesi-ruhlar-bolgesi-insidious.jpg

2010 yılının bir diğer başarılı korku filmiyle ürpermeye devam ediyoruz. Patrick Wilson, Rose Byrne ve Ty Simkins üçlüsünün etkileyici performansıyla tüm zamanların en iyilerinden biri olmayı başaran Ruhlar Bölgesi (Insidious), konusu ve görselleriyle de izleyicileri etkilemeyi başarıyor.
9. Lanet (Sinister)
IMDb Puanı: 6,8
en-iyi-korku-filmleri-listesi-lanet-sinister.jpg

Gerilim, gizem ve korku türlerinin harmanından oluşan 2012 yapımıLanet (Sinister); Ethan Hawke, Nicholas King, Juliet Rylance ve James Ronsone gibi ünlü isimleri bünyesinde barındırıyor. Ayrıca Paranormal Activity filminin yapımcıları tarafından oluşturulan ve The Exorcism of Emily Rose filminin yönetmeni Scott Derrickson tarafından yönetilen bu film de sizleri fazlasıyla etkileyecek gibi görünüyor.
8. Karabasan (The Babadook)
IMDb Puanı: 6,8
en-iyi-korku-filmleri-listesi-karabasan-the-babadook.jpg

En İyi Korku Filmi dalında birçok prestijli ödülün sahibi olan Karabasan (The Babadook) filmini izledikten sonra kolay kolay kendinize gelemeyebilirsiniz. Yakın dönemlerde vizyona giren Oculus filmini de bu yapımdan sonra izleyebilirsiniz. Eşini kaybetmiş yalnız bir anne ve sorunlu bir çocuk olan Samuel’in korku dolu hikayesini konu ediniyor. Her şey rastlantısal bir şekilde bulunan Mister Babadook adlı masal kitabının okunmasıyla başlıyor.
7. Peşimdeki Şeytan (It Follows)
IMDb Puanı: 6,9
en-iyi-korku-filmleri-listesi-pesimdeki-seytan-it-follows.jpg

2015 yılında vizyona giren Peşimdeki Şeytan (It Follows); gizem, gerilim ve doğaüstü korku türlerini bünyesinde barındırıyor. 19 yaşındaki Jay, cinsel ilişki sonrasında tuhaf ve korkutucu sanrılar görmeye başlar. Gid gide paranoyaklaşır ve bir şeyin onu takip ettiği hissine kapılır. İlerleyen zamanlarda ise bu hissin gerçek olduğunu anlar ve korku dolu anlar başlamış olur.
6. Dehşet Kapanı (The Cabin in the Woods)
IMDb Puanı: 7,0
en-iyi-korku-filmleri-listesi-dehset-kapani-the-cabin-in-the-woods.jpg

2011 yılının en iyi korku filmlerinden olan Dehşet Kapanı (The Cabin in the Woods) adındaki bu yapımın başrollerini Kristen Connolly ve Chris Hemsworth ikilisi paylaşıyor. Beş kişilik bir arkadaş grubu tatile çıkmaya karar verir. Huzurlu ve eğlenceli vakitler geçirmek için gittikleri yerde, ormanın derinliklerinde ıssız bir kulübeye rastlarlar. Sonrasında ise gerilimin tavan yaptığı anlar adrenalin seviyemizi yükseltmeye başlar.
5. Nefesini Tut (Don’t Breathe)
IMDb Puanı: 7,2
en-iyi-korku-filmleri-listesi-nefesini-tut-dont-breathe.jpg

2016 yapımı Nefesini Tut (Don’t Breathe), aslında tam olarak bir korku filmi sayılmaz. Fakat yaşanan olaylar, izlerken içimizdeki korkunun da artmasına neden oluyor. Unutulmaz efsane filmler arasında yer alan Avatar’da da boy gösteren Stephen Lang’in olağanüstü performansıyla etkileyici bir gerilim filmi haline gelen Nefesini Tut, 2016 yılının en iyileri arasına adını yazdırıyor.
4. Kara Büyü (The Wailing)
IMDb Puanı: 7,5
en-iyi-korku-filmleri-listesi-kara-buyu-the-wailing.jpg

2016 yılının sonlarına doğru vizyona giren Kore yapımı Kara Büyü (The Wailing) filmi de izleyicilere gerilim dolu anlar yaşatmayı başarıyor. Kibar ve zeki bir adamın, yakın komşuluklara ev sahipliği yapan bir dağ kasabasına taşınmasıyla, kasabada sırrı çözülmeyen bir salgın baş gösterir. Bu hastalığın kaynağının ise kasabaya yeni taşınan adam olduğu düşünülür. Jung-goo adında polis memuru ise bu yabancı hakkında bilgiler edindiği sırada, Moo-myung isimli bir kadınla tanışır. Tam da bu sırada polis memurunun da kızı salgına yakalanır.
3. Parçalanmış (Split)
IMDb Puanı: 7,5
en-iyi-korku-filmleri-listesi-parcalanmis-split.jpg

James McAvoy’un başarılı oyunculuğuyla hayranlık uyandıran bir korku gerilim filmi haline gelen Parçalanmış (Split), 17 Şubat 2017 tarihinde de Türkiye’de vizyona girdi. Çoklu Kişilik Bozukluğu rahatsızlığı olan Kevin adında bir genç adam, suça meyilli olan alter egosuyla 3 kız kardeşi marketten kaçırıp, kendi bodrumuna hapseder. 23 farklı alter egosu bulunan Kevin, hep farklı karakterlerde bu küçük kızlara görünür. Korku ve gerilimin yüksek dozda verildiği Parçalanmış filmi de en iyiler arasına adını yazdırıyor.
2. Korku Seansı (The Conjuring)
IMDb Puanı: 7,5
en-iyi-korku-filmleri-listesi-korku-seansi-the-conjuring.jpg

Vera Farmiga, Patrick Wilson ve Ron Livingston gibi isimleri bünyesinde barındıran 2013 yapımı Korku Seansı (The Conjuring); 2010’lu yılların en iyi korku filmleri listesinde zirveye ortak oluyor. 20 milyon dolarlık bütçesini gişede 15’e katlayarak 318 milyon dolarlık hasılat kazanmayı başaran Korku Seansı, gerçek hikayeden uyarlanmıştır.
1. Şeytanı Gördüm (Ang-ma-reul bo-at-da)
IMDb Puanı: 7,8
en-iyi-korku-filmleri-listesi-seytani-gordum-ang-ma-reul-bo-at-da.jpg

En iyi beyin yakan – kafa açan filmler arasında yer alan İhtiyar Delikanlı ve Lucy gibi etkileyici yapımlarda görev yapan Min-sik Choi, kez etkileyici bir korku gerilim filmiyle karşımıza geliyor. Özellikle gerilim dolu sahneleriyle şaşkınlık yaratan Şeytanı Gördüm (Ang-ma-reul bo-at-da), Kore yapımı en iyi korku ve gerilim filmlerinden bir tanesidir.
Bonus: Koğuş (The Ward)
IMDb Puanı: 5,6
en-iyi-korku-filmleri-listesi-kogus-the-ward.jpg

2010 yapımı gerilim ve psikolojik korku filmi olan Koğuş (The Ward); Amber Heard, Danielle Panabaker ve Jared Harris gibi ünlü isimlerinden oluşan kadrosuyla da merak uyandırıyor. Psikiyatrda tanışan kadınlara geceleri uğrayan gizemli bir misafiri konu alan Koğuş filmi de listemizdedir .

Beni Dinlediğiniz İçin Teşekkürler <3<3​
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

İt ( O ) filmide eklenebilir. Güzel film listesi derlemişsin. Ellerine sağlık!​
 

Electra

Eventually, everything goes away.

Discord:

Electra#9331

Katılım
25 Aralık 2018
Mesajlar
278
Elmaslar
835
Puanlar
2.310

Yesil Portal

Demir Cevheri Gibiyim

Discord:

Fire is Daemon#6625

Katılım
13 Ekim 2018
Mesajlar
223
Elmaslar
33
Puanlar
8.920
Yaş
21
Yer
Azerbaycan/Türkiye, Trabzon
Hepsinide izlediyim filmler.
 

Electra

Eventually, everything goes away.

Discord:

Electra#9331

Katılım
25 Aralık 2018
Mesajlar
278
Elmaslar
835
Puanlar
2.310

RebelZone

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor

Discord:

RebelZone#6475

Katılım
29 Aralık 2018
Mesajlar
704
Elmaslar
1.692
Puanlar
9.075
Yer
RebelZone#6475
Minecraft
RebelZone
Güzel başarılar emek verilmiş bir konu görmek mutlu ediyor...
 

Electra

Eventually, everything goes away.

Discord:

Electra#9331

Katılım
25 Aralık 2018
Mesajlar
278
Elmaslar
835
Puanlar
2.310

Bluter

Öfkelen, ışığın giderek sönmesine karşı öfkelen.

Discord:

Bluter#0074

Katılım
13 Aralık 2018
Mesajlar
230
Elmaslar
323
Puanlar
0
Yaş
20
Güzel bir liste olmuş, çok bilinmeyen bazı filmler bulunuyor bu listede ama yine de aralarında iyi filmler var.
 

Electra

Eventually, everything goes away.

Discord:

Electra#9331

Katılım
25 Aralık 2018
Mesajlar
278
Elmaslar
835
Puanlar
2.310
Güzel bir liste olmuş, çok bilinmeyen bazı filmler bulunuyor bu listede ama yine de aralarında iyi filmler var.

Bilenen filmleri herkes izlemiştir , önemli olan izlenmemiş filmleri izlemektir , Eleştirin için Teşekkürler .
 

Bluter

Öfkelen, ışığın giderek sönmesine karşı öfkelen.

Discord:

Bluter#0074

Katılım
13 Aralık 2018
Mesajlar
230
Elmaslar
323
Puanlar
0
Yaş
20
Bilenen filmleri herkes izlemiştir , önemli olan izlenmemiş filmleri izlemektir , Eleştirin için Teşekkürler .
Önemli değil. Zaten bir çok film var gündemde ama, iyi denildiği ortaya atılan ve aşırı reklamlardan dolayı bu filmler bilinmeyene doğru gidiyorlar.
 

Electra

Eventually, everything goes away.

Discord:

Electra#9331

Katılım
25 Aralık 2018
Mesajlar
278
Elmaslar
835
Puanlar
2.310

Nykseus

Koydum Çalışma Masasını

Discord:

Nykseus#4859

Katılım
13 Aralık 2015
Mesajlar
63
Elmaslar
118
Puanlar
13.530
Minecraft
Nykseus
Korku Gecesi'ni küçükken izlemiştim yarasa götürüyordu adamları otobüsten öldürüyordu sonra. Senin sayende filmi buldum çok teşekkür ederim.
 

Electra

Eventually, everything goes away.

Discord:

Electra#9331

Katılım
25 Aralık 2018
Mesajlar
278
Elmaslar
835
Puanlar
2.310

MisterArda

Skripter-Pluginer!
Katılım
20 Kasım 2017
Mesajlar
255
Elmaslar
153
Puanlar
6.820
Yer
California
Emek verilmiş bir konu daha. En az 1 film izleyeceğim orda.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı