KorkakHD [ TeknoMC ] Faction Map+Plugin PAKETİ ( KENDİ YAPIMIM )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cheykmami
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.385

cheykmami

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Merhaba arkadaşlar kısa bir süre önce server açmak istemiştim ancak açamadım plugin paketi ve mapı kullanmadıgım için buraya koymak istiyorum isteyen indirip serverinde kullanabilir iyi forumlar .

1-) PAKETTEKİ PLUGİNLER
YlyXQ6.jpg

2-) SERVER RESİMLERİ
lyXaQX.jpg

oZ5Ddm.jpg

ZV6b5a.jpg

İNDİRME LİNKİ :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VİRÜS TOTAL :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

RAR ŞİFRESİ : KorkakHD
SÜRÜM : 1.7.2

YlyXQ6.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Ya Arkadşım Spigot mu craftbukkit mi sürüm belirt be kardeş ya paketin güzele benziyor :( ama sürüm ne onu söylemeyi unutmusun ya :([DOUBLEPOST=1441789482,1441789422][/DOUBLEPOST]+ ayrıca link degiştir paralı sitelere koymak yasak uyarı alırsın link degiştir dosya.tc veya başka şeye atınız

Ya Arkadşım Spigot mu craftbukkit mi sürüm belirt be kardeş ya paketin güzele benziyor :( ama sürüm ne onu söylemeyi unutmusun ya :([DOUBLEPOST=1441789482,1441789422][/DOUBLEPOST]+ ayrıca link degiştir paralı sitelere koymak yasak uyarı alırsın link degiştir dosya.tc veya başka şeye atınız
Kardeşim en iyi 1.7.2 Sürümünde çalışır ötekilerde bazı hatalar alabilirsin !

hala regenblock kullanan var mı :D 1.8 kullanın 1.7.2 de çok plugin paketi var diye kolaya kaçmayin.

basarılır bir paket ve map tebrikler :)

* linki değiştirin lütfen.

Paket bozuk arkadşlar :( Calışmadı paket + ayrıca paketin link degiştirlisin bide

Kardesim tüm konuların altına yok kötü yok iğrenç yazıyorsun ! hiçbişeyi beğenmiyorsun *** !

Kardesim tüm konuların altına yok kötü yok iğrenç yazıyorsun ! hiçbişeyi beğenmiyorsun *** !
Bu Bana Kalmış bir Şey İster Begenirim İster Begenmem Bana karışma hakın Yok Bilgine

Ulan bug bulup paylaşmayın şeroluk yaparmesela @AhmetMelihTR 1.8 paketinde holograpic displays da şş buradayım plugin yazıyorum yazıyor o holograpic displays I sıfırlarsa iş biter uşak yanlışlık yapmadı kardeşim ben sg pl sinden cs yapmayı planlıyorum fakat yayımlamam bunun gibi güZel fikirler üretin kardeşim sen eleştiriye açık ol kim ne derse desin fakat forum kurallara üye lütfen :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl