Anı Köpeklerin benimle imtihanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SansarReisOfficial

Tasarımcı
Elmaslar
415
Minecraft
CrazySansar

Discord:

Corrsy#7006

2 3 Yıl önceydi. Annem sigara almaya göndermişti. Yolda giderken 2 3 tane Pitbull cinsinden köpekler bana bakıyodu. Birden havlamaya başladılar,baktım üzerime koşmaya başladılar. Ondan sonra bi baktım koşuyomuyum uçuyomuyum belli değil. Baktım dahada yaklaştılar. Biri tam ayağımı kapacaktı bi zıpladım ayağımın altından geçti. Sonra bitane abi geldi köpekleri kovaladı. ödüm biyerlerime karışıyordu.

Köpekler iyi dosttur sadece benimki kangal arabaya sığmıyor seyehat ederken taşınması ızdırap
köpeklere birşey yapmasan o birşey yapmaz
hayvan sevgisi önemli
bir keresinde bende bisiklet sürerken pitbull kovalamıştı bisiklet olmasa kaçmam imkansız o heyecan inanılmaz
Hiçbirşey yapmadım zaten. Yürüyodum baktım bana bakıyodu birden havlamaya başladı koştu üzerime :D

Napim diyip lafı koyduktan sonra ayrılıyorum :D (!)

Pitbull cinsini kapalı ve karanlık odalarda büyütüp kemikle besleyip sonradan saldırınca sokağa atan kişiler yüzünden olmuş yoksa pitbull cinsi gayet sakin bir köpek cinsi ( Çokta olmasada durduk yerde saldırmaz anlamında ). Geçmiş olsun tekrardan :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl