KONUYU KAPATIN!

Sunucumuzu beğendiniz mi ?

• Mükemmel sunucu

Oy: 13 46,4%
  • Güzel sunucu

Oy: 2 7,1%
  • Orta derecede bir sunucu

Oy: 8 28,6%
  • Kötü bir sunucu

Oy: 0 0,0%
  • Çok kötü bir sunucu (Lütfen yorumlarda açıklayınız)

Oy: 5 17,9%

• Kullanılan toplam oy
    28
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapılar ve konu tasarımı olmamış maalesef geliştirin

Neden Mİ Kötü : Çünkü Pluginler Alıntı , Yukarıdaki Resimde Gösterdiğiniz Golem Çarpı 7 Olan Plugin Alıntı O Yüzden Bana Göre Kötü Bulunmakta, Konu Tasarımına Gelirsek Çok Kolaya Kaçtı Gibi Geliyor Hızlı Olsun İnsanlar Gelsin Denmiş Gibi Duruyor,Maplar Size Aitmi Bilmiyor O Yüzden Mapa Bİr Şey Diyemiyorum Alıntımı Değil Mi Diye,Maplar Biraz Geliştirilmeli,Ve Son Olarak Yetkili Sayısı Kötü Tabi Aktif Kişiye Bağlıdır O Yetkili Kadronuza Builder Eklemenize Tavsiye Ederim...

Oyun parası ile kaktüs sp ne zaman gelicek?[DOUBLEPOST=1501912741,1501912465][/DOUBLEPOST]Golem birleştirmeyi değiştirmelisiniz kazandığımız demiri azaltıyor bence 1 golem ölünce diyer golemlerde ölmeli böyle daha iyi olur.

Oyun parası ile kaktüs sp ne zaman gelicek?[DOUBLEPOST=1501912741,1501912465][/DOUBLEPOST]Golem birleştirmeyi değiştirmelisiniz kazandığımız demiri azaltıyor bence 1 golem ölünce diyer golemlerde ölmeli böyle daha iyi olur.
Kazandığınız demirler gine aynı şekilde gelir[DOUBLEPOST=1501923332][/DOUBLEPOST]
Yapılar ve konu tasarımı olmamış maalesef geliştirin
Tavsiyeniz için teşekkürler[DOUBLEPOST=1501923381][/DOUBLEPOST]
Neden Mİ Kötü : Çünkü Pluginler Alıntı , Yukarıdaki Resimde Gösterdiğiniz Golem Çarpı 7 Olan Plugin Alıntı O Yüzden Bana Göre Kötü Bulunmakta, Konu Tasarımına Gelirsek Çok Kolaya Kaçtı Gibi Geliyor Hızlı Olsun İnsanlar Gelsin Denmiş Gibi Duruyor,Maplar Size Aitmi Bilmiyor O Yüzden Mapa Bİr Şey Diyemiyorum Alıntımı Değil Mi Diye,Maplar Biraz Geliştirilmeli,Ve Son Olarak Yetkili Sayısı Kötü Tabi Aktif Kişiye Bağlıdır O Yetkili Kadronuza Builder Eklemenize Tavsiye Ederim...
Yetkililerimiz dün saat 3:00'dan da fazla aktif oldukları için bu sabah giremediler şuan aktifler[DOUBLEPOST=1501925599][/DOUBLEPOST]Güncel yenilikler geliyor bilginize[DOUBLEPOST=1501934641][/DOUBLEPOST]Yeni eklentiler geldi + Aktif

Güzel Sunucu

Proxy koruması yoktu serverda :D ve serverı ağlattım. Serverda xazizx nickli kişiye 10 dan fazla sp ve tonlarca dia block attım ona göre :D

Proxy koruması yoktu serverda :D ve serverı ağlattım. Serverda xazizx nickli kişiye 10 dan fazla sp ve tonlarca dia block attım ona göre :D
Ama artık var ve verdiğin kişilerden alındı[DOUBLEPOST=1501964464,1501950654][/DOUBLEPOST]Serverimizin Kendi Kapak Fotoğrafı Yapılmıştır
IYI FORUMLAR

sw ye sanırım bot saldırısı vb oluor ve swye giremiorum
hata:java.netconnectexception:.....

.

Başarılı bi server

sw ye sanırım bot saldırısı vb oluor ve swye giremiorum
hata:java.netconnectexception:.....

.
Serverimiz de bot saldırılarına özel koruma vardır.Şuan aktif sizde bir sıkıntı var 10 kişi oyuncu var şuan[DOUBLEPOST=1502015040,1502014964][/DOUBLEPOST]
Başarılı bi server
Teşekkürler[DOUBLEPOST=1502015622][/DOUBLEPOST]Yeni yenilik gelmiştir
9 Tane demir spawnerı takas edip 1 tane demir block spawner alabilirsiniz![DOUBLEPOST=1502029334][/DOUBLEPOST]GÜNCEL+

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl