Bi Plugin vardı mesela group managerde &8[&bKurucu&8] &f yaptın diyelim tabda ismin &f renginde görünüyordu &c yaparsan falan &c olarak görünüyordu ismin tabda bu pl neydi unuttum söyleyecek varmı?
ZiyaBRN#8832
Yok O değil malesefki ben nametagedit kullanıyorum /nte group oyuncu prefix &8[&6O&8] &7 yaptım mesela chatta konuşunca gg oluyor.Bu pluginin adı "" tir. Indirmek için NameTagEdit e tıkla.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Yok O değil malesefki ben nametagedit kullanıyorum /nte group oyuncu prefix &8[&6O&8] &7 yaptım mesela chatta konuşunca gg oluyor.
ZiyaBRN#8832
Zaten nte ye ekledim oyuncu yu perm lerinide ekledim oyuncuyada permini ekledim çıkıp girmedim ama bi deneyeceğim. OlmadıÖncelikle /nte group add oyuncu Ardından /nte group permission oyuncu.tab Ardından /mangaddp oyuncu oyuncu.tab Ardından /nte group oyuncu prefix &8[&6O&8] &7 Yapın kendinizi oyuncu yapın, sunucudan çıkıp girin.
Twenor42 #7483
ZiyaBRN#8832
Ya işte bizim sunucuda nametagedit i blok eden plugin var o yüzden arıyorum ama işte plugin listesinde o dediğin pluginler yok.[DOUBLEPOST=1502873613,1502873550][/DOUBLEPOST]Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ya işte bizim sunucuda nametagedit i blok eden plugin var o yüzden arıyorum ama işte plugin listesinde o dediğin pluginler yok.[DOUBLEPOST=1502873613,1502873550][/DOUBLEPOST]
plugin listesi buDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
on join:
if player has permission "tablist.vip":
set the player's display name to "&6VIP &e%player%"
set tablist name of player to "&6VIP &e%player%"
on join:
if player has permission "tablist.admin":
set the player's display name to "&bA &c%player%"
set tablist name of player to "&bA &c%player%"
on join:
if player has permission "tablist.oyuncu":
set the player's display name to "&8[&9O&8] &7%player%"
set tablist name of player to "&8[&9O&8] &7%player%"
ZiyaBRN#8832
Birşey bulduk bakalım olcakmı ona göre sizinkinide denerim.[DOUBLEPOST=1502874701,1502874239][/DOUBLEPOST]ProtocoLIB yükleyip denermisiniz?
Olmaz ise illa istiyorsanız skript kullanabilirsiniz kod :
Kod:on join: if player has permission "tablist.vip": set the player's display name to "&6VIP &e%player%" set tablist name of player to "&6VIP &e%player%" on join: if player has permission "tablist.admin": set the player's display name to "&bA &c%player%" set tablist name of player to "&bA &c%player%" on join: if player has permission "tablist.oyuncu": set the player's display name to "&8[&9O&8] &7%player%" set tablist name of player to "&8[&9O&8] &7%player%"Kod:Kod:Kod:
Yok Olmadı.ProtocoLIB yükleyip denermisiniz?
Olmaz ise illa istiyorsanız skript kullanabilirsiniz kod :
Kod:on join: if player has permission "tablist.vip": set the player's display name to "&6VIP &e%player%" set tablist name of player to "&6VIP &e%player%" on join: if player has permission "tablist.admin": set the player's display name to "&bA &c%player%" set tablist name of player to "&bA &c%player%" on join: if player has permission "tablist.oyuncu": set the player's display name to "&8[&9O&8] &7%player%" set tablist name of player to "&8[&9O&8] &7%player%"
Birşey bulduk bakalım olcakmı ona göre sizinkinide denerim.[DOUBLEPOST=1502874701,1502874239][/DOUBLEPOST]
Yok Olmadı.
Kadirz123#3611
Skript çalışmıyor denedim :([DOUBLEPOST=1502876037,1502875825][/DOUBLEPOST]Hatayı bulduk ZiyaNW sunucumda skripter konu kilit lütfen.Skriptmi olmadı?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!