Violet Evergarden
From bottom of my heart "I Love You"
- Elmaslar
- 702
Discord:
Violet Evergarden#9379
Violet Evergarden#9379
Arda#3621
Violet Evergarden#9379
Teşekkürler sayenizde hevesim yerine geliyor.
Öbürüne göre çok daha güzel olmuş. Gerçekten samimi olarak söylüyorum. Gün geçtikçe gelişiyorsun :)
Teşekkürler.Güzel bir tasarım gelişmeniz dileğiyle.
iKaanStrafe
ByRegular#7539
Bu arkadaş ne zamandan beli yapıyor onu bilmem ama bu forumda en fazla 1 ay civarı kadar oldu ve ilk konu tasarımını paylaşmıştı ve orada belirtiği gibi yeni başladım bu işe demişti ilk konu tasarımından bu konu tasarımına kadar bayağı geliştirdi kendisini eğer sizde bu işte uzmansanız sizi de görelim piyasada ücretsiz bir şekilde ? Bu arkadaş yeni başladığı için biraz bu işte daha çok yoğunlaşması için övgüyü hak ediyor diye düşünüyorum. İyi forumlar.Yeni şeyler denediğinize emin misiniz? Piyasadaki diğer tüm konu tasarımlarındaki aynı düzeni kullanmışsınız, en azından çoğunda. Size göre yeni olabilir ancak insanlar bu tür tasarımlardan artık bıkmış durumda. Beğenenlerin yarısı hiçbir tasarım alamayan insanlar veya her şeye beğendim diyenler, yarısı da mesaj sayısını arttırmak amacıyla girenler. Piyasada olmayan yeni şeyler denemediğiniz sürece korkarım ki birkaç basit "Beğendim." mesajından başka hiçbir şey kazanamayacaksınız.
Violet Evergarden#9379
Teşekkürler MehmetBu arkadaş ne zamandan beli yapıyor onu bilmem ama bu forumda en fazla 1 ay civarı kadar oldu ve ilk konu tasarımını paylaşmıştı ve orada belirtiği gibi yeni başladım bu işe demişti ilk konu tasarımından bu konu tasarımına kadar bayağı geliştirdi kendisini eğer sizde bu işte uzmansanız sizi de görelim piyasada ücretsiz bir şekilde ? Bu arkadaş yeni başladığı için biraz bu işte daha çok yoğunlaşması için övgüyü hak ediyor diye düşünüyorum. İyi forumlar.
Konsol.Artz#5992
Violet Evergarden#9379
Haklısın Hem Yeni Şeyler Deniyodum Hemde Uykuluydum Bunu Yaparken :/normalde konu tasarımların çok güzel fakat bu biraz kötü olmuş arkaplan özellikler falan başarılar
Konsol.Artz#5992
sıkıntı değil başarılarının devamını dilerim bu arada discord varmı sizle iletişime nasılk geçebiliirmHaklısın Hem Yeni Şeyler Deniyodum Hemde Uykuluydum Bunu Yaparken :/
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!