KonuTasarımıV6||Karanlık Tasarım

Violet Evergarden

From bottom of my heart "I Love You"
Elmaslar
702

Discord:

Violet Evergarden#9379

Acemice Oldu Biraz
Aceleyle Ve Uykuluyken Yaptım
Yeni Şeyler Deniyorum.
Fikirlere Açığım

70318
70320

Ekli dosyalar

• Flora.png
    Flora.png
    342 KB · Görüntüleme: 257
Yavaş yavaş güzel oluyor gibi başarılar.

Çok basit ve sade duruyor, göze güzel gelmedi :(

Öbürüne göre çok daha güzel olmuş. Gerçekten samimi olarak söylüyorum. Gün geçtikçe gelişiyorsun :)

Güzel bir tasarım gelişmeniz dileğiyle.

Güzel görünüyor.

Yeni şeyler denediğinize emin misiniz? Piyasadaki diğer tüm konu tasarımlarındaki aynı düzeni kullanmışsınız, en azından çoğunda. Size göre yeni olabilir ancak insanlar bu tür tasarımlardan artık bıkmış durumda. Beğenenlerin yarısı hiçbir tasarım alamayan insanlar veya her şeye beğendim diyenler, yarısı da mesaj sayısını arttırmak amacıyla girenler. Piyasada olmayan yeni şeyler denemediğiniz sürece korkarım ki birkaç basit "Beğendim." mesajından başka hiçbir şey kazanamayacaksınız.

Yeni şeyler denediğinize emin misiniz? Piyasadaki diğer tüm konu tasarımlarındaki aynı düzeni kullanmışsınız, en azından çoğunda. Size göre yeni olabilir ancak insanlar bu tür tasarımlardan artık bıkmış durumda. Beğenenlerin yarısı hiçbir tasarım alamayan insanlar veya her şeye beğendim diyenler, yarısı da mesaj sayısını arttırmak amacıyla girenler. Piyasada olmayan yeni şeyler denemediğiniz sürece korkarım ki birkaç basit "Beğendim." mesajından başka hiçbir şey kazanamayacaksınız.
Bu arkadaş ne zamandan beli yapıyor onu bilmem ama bu forumda en fazla 1 ay civarı kadar oldu ve ilk konu tasarımını paylaşmıştı ve orada belirtiği gibi yeni başladım bu işe demişti ilk konu tasarımından bu konu tasarımına kadar bayağı geliştirdi kendisini eğer sizde bu işte uzmansanız sizi de görelim piyasada ücretsiz bir şekilde ? Bu arkadaş yeni başladığı için biraz bu işte daha çok yoğunlaşması için övgüyü hak ediyor diye düşünüyorum. İyi forumlar.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada pardon tasarıma yorum yapmayı unutum kusura bakma. Gün geçtikçe kendini geliştirdiğine inanıyorum gayet başarılı olmuş ve göz yormuyor fazla abartılı bir yer yok. Başarılar dilerim

Bu arkadaş ne zamandan beli yapıyor onu bilmem ama bu forumda en fazla 1 ay civarı kadar oldu ve ilk konu tasarımını paylaşmıştı ve orada belirtiği gibi yeni başladım bu işe demişti ilk konu tasarımından bu konu tasarımına kadar bayağı geliştirdi kendisini eğer sizde bu işte uzmansanız sizi de görelim piyasada ücretsiz bir şekilde ? Bu arkadaş yeni başladığı için biraz bu işte daha çok yoğunlaşması için övgüyü hak ediyor diye düşünüyorum. İyi forumlar.
Teşekkürler Mehmet

normalde konu tasarımların çok güzel fakat bu biraz kötü olmuş arkaplan özellikler falan başarılar

Güzel olmuş ama geliştirilmeli, başarılar dilerim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl