KonuTasarımıV2||Eski V4||Turuncu Tasarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Violet Evergarden

From bottom of my heart "I Love You"
Elmaslar
702

Discord:

Violet Evergarden#9379

70062
70063
70066
70067

Linkler:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

GÜNCEL+

Ekli dosyalar

• kadro.png
    kadro.png
    185,2 KB · Görüntüleme: 272
Son düzenleme:
Güzel 10/5 tasarımı beğendim ellerinize sağlık

Son düzenleme:
Beğenmedim, geliştirilmeli

Güzel geliştirilebilir

Hep aynı tasarımla yola cıkıyorsun farklı şeyleri yapmayı dene yeteneğinin oldugunu biliyorum..

Sistemler kısmındaki resimlerin kalitesi kötü duruyor orayı dikkatlice incelerseniz güzel olur. Gayet başarılı bir tasarım, elinize sağlık.

Mesela Ne Gibi Hayal Gücüm 0 :/
Mesela ne gibi mi ? Hayal gücün yoksa bu meslekte başarılı olamassın. Her mesleğin bir özelliği var ve o özelliğe sahip değilsen o mesleği yapamassın. Değişik birşeyler yap önerisine "mesela ne gibi?" cevabını vermen çok saçma. Güncelleme yaptığın tasarımda bile hiçbirşey değiştirmemişsin. Her yeni başlayan tasarımcılara öneriyorum bunu ve sana da önermiş olmam gerek.

Buradaki sitelerden ilham alabilirsin:
- Dribbble
- Behance
- Pinterest

Mesela ne gibi mi ? Hayal gücün yoksa bu meslekte başarılı olamassın. Her mesleğin bir özelliği var ve o özelliğe sahip değilsen o mesleği yapamassın. Değişik birşeyler yap önerisine "mesela ne gibi?" cevabını vermen çok saçma. Güncelleme yaptığın tasarımda bile hiçbirşey değiştirmemişsin. Her yeni başlayan tasarımcılara öneriyorum bunu ve sana da önermiş olmam gerek.

Buradaki sitelerden ilham alabilirsin:
- Dribbble
- Behance
- Pinterest
Öncelikle Ben Bu İşi Sevdiğimden Yapıyorum.Sevilip Sevilmemesi Sadece Daha Değişik Şeyler Yapmama Sebep oluyor. Orda hayal gucum 0 demek hayal gucum pek yok demek . Zaten daha 12 yaşındayım başarılı olmayı pekte ummuyorum :/ ve Ayrıca ben g uncelleme yaptım demedim sadece kadro kısmını ekledim.Bu Attığın siteler için teşekkürler

Öncelikle Ben Bu İşi Sevdiğimden Yapıyorum.Sevilip Sevilmemesi Sadece Daha Değişik Şeyler Yapmama Sebep oluyor. Orda hayal gucum 0 demek hayal gucum pek yok demek . Zaten daha 12 yaşındayım başarılı olmayı pekte ummuyorum :/ ve Ayrıca ben g uncelleme yaptım demedim sadece kadro kısmını ekledim.Bu Attığın siteler için teşekkürler
Bilimsel olarak yaşı küçük olanların hayal gücü yaşı büyük olanlardan daha güçlüdür diye açıklanmış. Benim attığım sitelerden tasarım kopyalama bu arada. Sadece fikir edin. Kendini geliştirmek istiyorsan bir şeyi kopyala yapıştır yapma, otur photoshopun başına saatlerce boş bi sayfada birşeyler dene, kendi kendine uğraş, bunu böyle yaparsam ne olur? gibi aklına gelen tüm soruları dene. Deneme-Yanılma ile kendine ait bir stil bile bulabilirsin.

Discordunu verirsen seninle bir şey konuşmak istiyorum veya eklersen sevinirim - HarunBilge#1771

i like it

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl