Konumun Kaldırılması?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.321
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

Merhabalar Ben Yusuf Demir 3-4 Saat Önce Açtığım Konunun Ben Daha Teyyit Etmeden Çöpe Ve Arşive Kaldırılması Ne Kadar Doğrudur.Burada Stajyer Olan BlackSpy'a Sormak İstiyorum Ben Bir Konu Paylaşıyorum Ve Daha Sorunumun Çözülüp Çözülmediğini Söylemeden Sen Nasıl Olurda Konumu Çöpe Taşırsın Demek İstediğim Şey Şu Tamam Anladım Pl'yi Ve Wg Atmanın Nasıl Olduğunu Söylemişsin Lakin Ben Daha Sorunun Çözüldüğünü Teyyit Etmedim Lakin Daha Bana ''Sorun Çözüldüyse Çözüldü Yazın'' Diye Sormadan Konumu Kaldırıyorsun Hakkın Değildir Diye Biliyorum Daha Düzgün İncelemeni Yapmanı İstiyorum.

Konum Şurada:https://www.mc-tr.com/konu/bu-pl-hangisi.23962/

[DOUBLEPOST=1498493443,1498493393][/DOUBLEPOST]Black-Spy

Bunu görmüştüm, o arkadaşı uyaracaktım fakat skype adresine ulaşamadım.
Konunuz tekrardan görünüme açılmıştır.

Bu yaşanan sıkıntıdan dolayı özür dileriz.

Bunu görmüştüm, o arkadaşı uyaracaktım fakat skype adresine ulaşamadım.
Konunuz tekrardan görünüme açılmıştır.

Bu yaşanan sıkıntıdan dolayı özür dileriz.
Anlayışın İçin Teşekkürler Normalde Diğer Yetkililer Ben Söylemeyene Kadar Konumu Çöpe Taşımazlar Nezaketten Sağolsunlar Çok Seviyorum Diğerlerini Senin Gibi Olanları.Adamsınız.Ama Sıkıntı Olmayacaksa Sorunu Kendim Çözdüm Sormama Gerek Kalmadı Araştırdım Buldum Konuyu Kilitleyebilirsin Çöpe Taşımanıza Gerek Yok Bence Orada Kilitli Kalsada Olur Hatta Nasıl Çözdüğümüde Yazayım Bilmeyenler Öğrenir.Teşekkürler İyi Forumlar.

Konu çözüldüğü için kapanmıştır.
Herhalde Mesajımı Okumamışsınız.İdrak Edin Öyle Yanıt Yazın İsterseniz Diyorumki Ben Konunun Çözüldüğünü Teyit Etmeden Konum Çöp Oluyor Bu Haksızlık Sen Herhalda Mc-Tr'den Uzak Kalmışsın Sorunlu Konularda Konuyu Açan Şahıs Sorun Çözüldü Kilit Yazmayana Kadar Konu Devam Eder Bilgine Vesselam İyi Forumlar.

Öncelikle stajyer ve moderatör arkadaşlarımız konuları denetlemek ile yükümlüdür. Bazı şahıslar konu açıyor ve birdaha o konuya bakmıyor. Her gelen o konuya yorum yapıyor ki günler geçiyor aylar geçiyor konu hortlanıyor. Eğer destek vesaire Konusu açtıysanız tartışmalarınızın altına veya 1-3 saatte bir sorun hala çözülmedi diye yazarsanız hem bizim için hemde yardım edecek arkadaşlarımız için iyi olur.
@Black-Spy Görevini yapmıştır ki Siz konuyu açtıktan sonra aradan 3-4 saatlik bir zaman dilimi geçmiştir ve cevap vermemişiniz.
Arkadaşımızda doğal olarak konuyu çözülmüş sanmıştır.

Öncelikle stajyer ve moderatör arkadaşlarımız konuları denetlemek ile yükümlüdür. Bazı şahıslar konu açıyor ve birdaha o konuya bakmıyor. Her gelen o konuya yorum yapıyor ki günler geçiyor aylar geçiyor konu hortlanıyor. Eğer destek vesaire Konusu açtıysanız tartışmalarınızın altına veya 1-3 saatte bir sorun hala çözülmedi diye yazarsanız hem bizim için hemde yardım edecek arkadaşlarımız için iyi olur.
@Black-Spy Görevini yapmıştır ki Siz konuyu açtıktan sonra aradan 3-4 saatlik bir zaman dilimi geçmiştir ve cevap vermemişiniz.
Arkadaşımızda doğal olarak konuyu çözülmüş sanmıştır.
İlk Olarak Süre 30 Dk Olmadan Konu Kapanmış Çöp Olmuştur.Konuya Eklediğim Konu Mesajlarının Sürelerine Bakarsan Anlarsın Zaten Bakmaya Üşeniyorum Diyorsan Sana Fotoğrafları Ben Atayım.Konunun Süresi Daha 30 Dk Olamadan Kapanması Çok Doğru Geliyorsa Şahsını Orasını Bilemem İyi Forumlar Konu Anlaşılmıştır Diye Umuyorum.

Konu Açılma Saati:15.38
gW86g0.png

Konu Kapanma Saati:16.06
PrkDVO.png

@Black-Spy Gerekli açıklamayı yapacaktır. Adı üstünde stajyer. özelden bildirseydin sorun çözülürdü.

@Black-Spy Gerekli açıklamayı yapacaktır. Adı üstünde stajyer. özelden bildirseydin sorun çözülürdü.
Sorun Şahsımla İlgili Olsaydı Özelden Atardım Lakin Sorun Konum Ve Sunucu İle Alakalı.Neyse Aynı Mantık Üzerinden İlerliyoruz Spam Olmasın Arkadaşın Cevabını Bekleyecem.

Öncelikle ben konuya gerekli bütün açıklamayı yaptım ve sorun çözüldüğü varsaydım hatta 1-2 saat bekledim ve konuya cevap gelmeyince bende haklı olarak konuyu kaldırdım çünkü hiçbir açıklama gelmedi ve bende konuyu kilitleyip Çöp & Arşiv kategorisine kaldırdım eğer bana özel mesaj ile ulaşsanız, sorun çözülürdü bu kadar abartmak biraz fazla. İyi forumlar dilerim.

Çok fazla uzatmaya gerek yok arkadaşlar herkesin illa hata yaptığı zamanı olur. O yüzden konuya boş yere mesaj atmak yerine ileriye bakalım :)
Konu kilit. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl