Konum Nasıl Daha Düzenli ve Güzel Olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dagon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 596

Dagon

Here we go again..
Elmaslar
1.146

Discord:

dagon#7828

Önsöz

Merhaba canlar, bu konumda sizlere düzenli ve güzel konular açmanız için bilgiler vereceğim.
Bu konu foruma yeni katılanlar, konu açmayı sevenler için faydalı olacağını düşünüyorum.
Sizde emeğime karşılık 1 beğeni atarsanız cidden çok mutlu olurum.
Dilerseniz hemen konuya geçelim.

Sayfa Düzeni
Öncelikle ben sayfayı ortalamayı seviyorum. Bana göre daha şık ve hoş görünüyor. Ama kendinize göre sağa, sola, veya ortalayarak konunuzun bir taslağını oluşturun.
Gözünüze hangisi hoş geliyorsa onu kullanın tamamen size ait!

Yazımı Nasıl Yazmalıyım?
  • Başlıkların boyutunu yükselterek belirgin hale getirebilirsiniz.​
  • Önemli yerleri kalın yaparak dikkati oraya çekebilirsiniz.​
  • Eğik yazı yazarak alıntı olduğunu belirtebilirsiniz.​
  • İmla kurallarına kesinlikle uymalısınız ki okuyucu rahat bir şekilde anlayabilsin.​
  • Ayrı ve bitişik halde yazılan kelimelerden emin olamazsanız
    Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
    sitesinde kolaylıkla doğru yazılışını bulabilirsiniz.​
b6dZqV.png

Konuma Nasıl Zenginlik Katarım?

Madde halinde olan yerleri, size uygun olarak sıralamak için Madde simgesi (•) veya Rakamlar (1,2,3...) kullanarak diğer yerlerden ayrı gösterebilirsiniz.
Eklenebilir görsel var ise okuyucunun daha iyi bir şekilde anlayabilmesi için yerleştirin.
Anlatacaklarınızı çok uzun anlatarak okuyucuyu sıkmak yerine kısa ve öz bir şekilde anlatın.
Kodları kod bölümüne alarak karmaşık olmasını önleyebilirsiniz.
Bir çok başlık olacak ise Spoiler ekleyerek konuyu kısa bir halde okuyucuyu yormadan oluşturabilirsiniz.

Evet gençler benden bu kadar. Cümlelerimde alıntı yoktur kendi düşüncelerimi yazdım.
İnşallah faydalı olmuştur. Allah'a emanet olun.​

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl