Çözüldü Konum Kapanabilir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wontis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 735
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wontis

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
17
Bu sorunumu daha ayrıntılı verdiğim başka bir konu açacağım. Bu konum kapanabilir.

Son düzenleme:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ile yapabilirsin. Ayarladığın crate içinde Item: 'SKULL' böyle yap sonra yerleştirdiğin kafaya bakarak /cc set <crate ismi>

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ile yapabilirsin. Ayarladığın crate içinde Item: 'SKULL' böyle yap sonra yerleştirdiğin kafaya bakarak /cc set <crate ismi>
Crazy Crateste çıkma ihtimali ayarlanmıyor diye biliyorum. Ayrıca item koymak sınırlı bir chest alanına item sayısı koyarak çıkma ihtimali ayarlanıyor ondan dolayı sevmedim. Diğer dediğinizi deneyeceğim teşekkürler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Öyle bir komut yok olmadı yani. Config kısmında blocktype: 'skull' yazdım fakat olmadı. /cc set diye bir komut yok

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl