Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba; açıkça dile getireceğim, @admiraldus bu alanda tanıdığım en iyi tasarımcıların başında geliyor. Yaptığı fiyatlandırmalarla kendinize uygun tasarımı alabiliyorsunuz. Tanıtım konusuna ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
Merhaba; açıkça dile getireceğim, @admiraldus bu alanda tanıdığım en iyi tasarımcıların başında geliyor. Yaptığı fiyatlandırmalarla kendinize uygun tasarımı alabiliyorsunuz. Tanıtım konusuna ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
Bunu yazmak yerine, Satacaklarınız kategorisinden tasarım satışı yapan arkadaşları bulabilirsiniz yazabilirdin. Başka tasarım satışı yapan arkadaş varsa onların rızıklarına engel olmayın. Alanında en iyisi olabilir, yeteneğine lafım yoktur ama başkalarınıda düşünün lütfen.