Tasarım Konu tasarımım nasıl olmuş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bleaker

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
21
Minecraft
Bleaker

Discord:

bleakerr

Arkadaşlar yeni bir konu tasarımı hazırladım ve bugün bitti. Bu yaptığım 2.tasarım oldu. Olumlu olumsuz eleştirilerinizi, düzeltmem veya eklemem gereken yerleri belirtirseniz çok makbüle geçer.
ffffff.png
sistemlerturuncu_2.png
makinemizturuncu_1.png
SON-TURUNCU.png

Bir zaman makineniz ve 1.8 opskyblock sunucunuz yok ise kötü olmuş hocam :(

*Göze garip geliyor renkler çok açık göz yoran bir tasarıma sahip fontlar çok değişik duruyor ve üstte de belirttiğim gibi eski tasarımlara benziyor.

Eski olduğu için beğenmedim fakat başarılar

Bir zaman makineniz ve 1.8 opskyblock sunucunuz yok ise kötü olmuş hocam :(

*Göze garip geliyor renkler çok açık göz yoran bir tasarıma sahip fontlar çok değişik duruyor ve üstte de belirttiğim gibi eski tasarımlara benziyor.
anladım hocam teşekkürler

İyisi Kötüsü Farketmez Her Türlü Emek Sarfediosun Sonuçta Benim Gözüme Hoş Geliyor Daha İyilerinide Yapmayada Devam Et Başarılar <3

İyisi Kötüsü Farketmez Her Türlü Emek Sarfediosun Sonuçta Benim Gözüme Hoş Geliyor Daha İyilerinide Yapmayada Devam Et Başarılar <3
Teşekkür ederim hocam bu minecraft konu tasarımı işlerine yeni başladım zaten iyi yorumlar geldikçe kendimi daha da geliştirmeyi hedefliyorum :)

Teşekkür ederim hocam bu minecraft konu tasarımı işlerine yeni başladım zaten iyi yorumlar geldikçe kendimi daha da geliştirmeyi hedefliyorum :)
Ricaa Ederimm Ne Demmek Her Şeyin Bir Başlangıcı Vardır Zamanı Geldiğinde En İyi Yerlerede Ulaşırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl