Tasarım Konu Tasarımı Yaptım 10/? Puan Verir Misiniz ? (ilk kez yaptım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SansarReisOfficial

Tasarımcı
Elmaslar
415
Minecraft
CrazySansar

Discord:

Corrsy#7006

tc1.png
tc2.png
tc3.png
tc4.png
tc5.png

İlk kez konu tasarımı yaptım. Bazı görsellerde klostrofobisi olan arkadaşlar fotoğraflara bakmamasınız tercih ediyorum :/. İlk kez yaptım ve Kreof adlı hocam hatalarımı söyleyince zaten azım açık kaldı :D. Sizin de bi yorumunuzu almak istedim.

NOT: leş,iğrenç vs. diyeceğinize kendimi geliştirebilmem için yöntemler,taktikler vs. önerebilirsiniz.

Söylediklerimi düzeltsen yeterdi :pardon:

Moderatör tarafından düzenlendi:
NOT: leş,iğrenç vs. diyeceğinize kendimi geliştirebilmem için yöntemler,taktikler vs. önerebilirsiniz.

Peki neden ?

Başka bir konu tasarımındı inşALLAH dediklerinizi yapıcam hocam :).
adam leş veya iğrenç mi demiş, kötü olduğunu belirtmiş ama keşke neyin kötü olduğunuda söyleseydi
bence tema, font falan kötü fakat ücretsiz paylaşılırsa elbet kullanacak birileri çıkar
diğer tasarımlarında kendini geliştirebilirsin

10/1 o da emeğe saygı duyduğumdan dolayı.

Tasarım zevkinin çok daha iyi olmasını beklerdim şahsen, yanii şöyle söyleyeyim, en azından yapılan konu tasarımlarını örnek alsan bile font, metin yer ve boyutları çok daha güzel olabilirdi, inşallah kendini geliştirebilirsin.
Başarılar, iyi forumlar.

10/1 o da emeğe saygı duyduğumdan dolayı.

Tasarım zevkinin çok daha iyi olmasını beklerdim şahsen, yanii şöyle söyleyeyim, en azından yapılan konu tasarımlarını örnek alsan bile font, metin yer ve boyutları çok daha güzel olabilirdi, inşallah kendini geliştirebilirsin.
Başarılar, iyi forumlar.
Can sıkıntısından yaptım zaten :d

Nedenini söyleyebilir misin ?

En baştaki sarı kutu aşırı parlıyor, yazılar gerekli şekilde oturtulmamış alttaki cümlenin biraz daha arka planda, sunucu adınınsa biraz daha ön planda olması daha güzel gösterecektir tasarımı. Işımaları bu kadar fazla kullanmamaya çalış yazı yazarken çok parlamış. Sunucu ismi de olmamış içini boşaltmak gereksiz olmuş birazcık içi dolu ve daha güzel bir fontla daha güzel yazabilirsin, içini boşaltıp arkaya atman hoş ama siyah renkli olunca güzel durmamış, beyaz yapıp birazcık opaklığını kısarsan daha güzel durabilir.
2. sayfada mor "ne?" dedirtiyor uyumsuz olmuş sadece orada olması. Yazılar için önceki paragrafta söylediklerim hâlâ geçerliliğini koruyor.
3. sayfada sistem yazıları ve madenleri iç içe değil de yazıları alta yazıp üstüne maden koysan daha iyi olabilirmiş, kutular çok küçük olmuş oraya hiçbir şekilde sistem açıklaması yazılmaz. Yazılar için birinci paragrafta söylediklerim hâlâ geçerliliğini koruyor.
4. sayfada bütün ikonlar sarı bir tek ram renk kaplanmamış daha basit bir ikon bulabilirdin, rig ve fontlar yine olmamış yazılar için birinci paragrafta söylediklerim hâlâ geçerliliğini koruyor.
5. sayfada da aynı şekilde en başta söylediklerimi yaparsan daha güzel bir görüntü yakalayabilirsin.
Başarılarının devamını dilerim.

Ellerine sağlık, güzel değil ama emek var. Bedava tasarımlar kullanmaktan iyidir. 10/5 (emeğe saygı için..)

Kendinizi geliştirmek için yaptığım eleştiriler;

1- Yazılar yazının içine girmiş, güzel bir görünüm vermeye çalışmışsın ama kötü durmuş.
2- Yazılar büyük.
3- Renkler aşırı fazla belli oluyor, göz yoruyor.

Normalde 1 verirdim fakat ilk defa yapmışsınız ve uğraşmışsınız.

kötü amaa diyerlerin ilk tasarıma bakarsan geleceğin var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl