Konu tasarımı yapmak için sorular

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Frostie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 436
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Frostie

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
30
Minecraft
FrostiePVE

Discord:

Frostie#6644

Merhaba arkadaşlar açıkcası tasarım konularında çok hevesliyim ve denemek istiyorum. İstiyorum demeyelim bir çok kez çalıştım fakat pek çok yanlış ile karşılaştım o yüzden sizlere sormak istedim. Aşağıda ki soruları cevaplarsanız sevinirim.

1 - Konu tasarımı yapmak için kaça kaç bir new file oluşturmam gerek.
2 - Konu tasarımlarında kullanınlan "RİG" tabiri ile kullanılan fotoğrafları nereden bulabilirim?

Şimdiden teşekkür ederim.​

1400x800 veya 1400x488 gibi bir boyut yeterlidir.
Rig tabirini pek bilmiyorum ama eğer bahsettiğin şey arkaplan gibi bir şey ise oyun içi bir görselin ekran görüntüsünü alıp ondan sonra onu PS de aç. Yeni bir layer aç koyu mavi olsun ve opacity %80 e düşür. Arka planı biraz karartmış olursun. Gerisi de üzerine tasarım yapmaktır

Ben rigleri yandex'e girim cinema 4d minecraft rig diye aratarak buluyorum.Google ile de yapabilirsin fakat farklı sonuçlar çıkıyor.Genelde yandex daha kullanışlı rigler veriyor

vallaha hiç anlamıyorum ama klasik veya hazır tasarımlar gibi birşey yapma bence düz mantık olma yenilikçi ol

1) 1920x1080 öneririm daha rahat sığdırırsın. Özelliklerin fazla ise bunu tercih edebilirsin.
2.1) Youtube'den izleyerek öğrenebilir ve kendin yapabilirsin.
2.2) Ücretsiz yapan yardımsever kişilerden rica edebilirsin.
2.3) Google Amcaya "Minecraft rig" yazıp aratırsan güzel rigler çıkıyor, onları kullanabilirsin. Ama benim en çok önerdiğim kendinin yaptığı rigi kullanman.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl