Konu tasarımı ve webscript satın almak istiyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dahadüşünmedim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 444
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

dahadüşünmedim

Ziyaretçi
Merhabalar. Oblimium isimli sunucumuz bitti ve çok yakında değerli oyuncularımız ile tanışacağız fakat öncesinde bize webscript ve güzel bir konu tasarımı gerekiyor. Webscript için 100 konu tasarımı için 40 lira bütçe ayırdık. Bize bu iki alanda yardımcı olabilecek arkadaşlarımız Discord üzerinden beni eklerlerse detayları konuşabiliriz. dahadüşünmedim#8836

Daha önce sorunsallarda açıldı, LosingWEB LeaderOS'u kopyalıyor diye biliyorum ama yinede siz bilirsiniz.

Daha önce sorunsallarda açıldı, LosingWEB LeaderOS'u kopyalıyor diye biliyorum ama yinede siz bilirsiniz.
Sorunsalları okuyacak kadar müsait olamadım ne yazık ki. Ama bildiğim kadarı ile LosingWeb @Govizyon tarafından satın alındı, Harun Bey'in el attığı her şey güzelleşiyor.

Öncelikle yorum gönderdiğin için çok teşekkür ederim. LeaderOS ile LosingWeb arasında kaldık. Eğer kullandıysanız biraz tecrübelerinizden bahsedebilir misiniz?
Daha önceden açmış olduğum sunucu'da LeaderOS 300 tl olan paketini almıştım gayet güzel bir script'di gerek tasarımı olsun gerek sistemleri olsun ben çok beğendim EnderOyuncu,Sennanetwork,Provanas gibi sunucular bu scripti kullanıyor web sitelerine giderek görebilirsin

Merhabalar, henüz karar almadıysanız yakın bir tarihte ücretsiz olarak yayınlayacağımız scriptimizi bekleye bilirsiniz. Detaylı bilgi ve görseller için bizimle discord üzerinden iletişim kurabilirsiniz. GUZZPLE#7376

Websitesi için biraz uğraş verilirse Buycraft Tebex & Craftingstore üstüne XSolla ödeme sistemi + olarak şu klasik webscriptlerin destek özelliklerine rakip forum cms olan namelessmc veya enjin ile sadece tasarıma ücret vererek işin içinden sıyrılabilirsiniz.

Bildiğim kadarıyla yakında @GUZZPLE ücretsiz bir webscript çıkartacak discord adresinde gerekli görselleri görmüştüm, eğer aceleniz yoksa bekleyin derim. Aceleniz varsa kesinlikle @LeaderOS almanızı öneririm. @LosingWEB eski yönetimi tarafından devredilmiş ama yinede elle tutulur bir gelişim göremedim. Belki ilerde olabilir ama önerim @LeaderOS webscriptinden yanadır. Konu tasarımı için ise @Bloody veya @Garoz ile iletişime geçebilirsin.

Sanırım yeni olan olaylardan bir haberiniz yok. LosingWEB'in ismi ve yazılımı tamamen değiştiriliyor. Sıfırdan alt yapı hazırlandı, harika bir tema tasarımı ve eşsiz sistemler planlandı. Yeni olaylardan haber olmadan yorum yapmanız saçma.

Discord sunucumuzdan ticket açarsanız yardımcı olabiliriz.

Selam, konu tasarımı konusunda yardımcı olabilirim. Bu tasarıma 30 TL'ye sahip olabilirsiniz.

Sanırım yeni olan olaylardan bir haberiniz yok. LosingWEB'in ismi ve yazılımı tamamen değiştiriliyor. Sıfırdan alt yapı hazırlandı, harika bir tema tasarımı ve eşsiz sistemler planlandı. Yeni olaylardan haber olmadan yorum yapmanız saçma.
"Daha önce" yazmışım. Sizin onu görüp saçma demeniz saçma. Kimseyi karalama gibi bir amacım yok. Harun beylede aramda bir sorun yok.
Not script olarak bilginiz varsa Tebex öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl