Konu tasarımı ve Banner arıyorum!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aesthetic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yetkili kişiler ile görüşeceğim bu konuyu.
Kiminle görüşürseniz görüşün efendim. Onaylı satıcı ve ekip flaması almak için biz onca şeye katlanırken sizler gibiler birşey yapmadan ürün satmaya kalkışmanızı kimse göz yummaz.

@Aesthetic efendim beni discorddan eklerseniz görüşebiliriz.

Discord: ミ Aronshire#6257
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Onaylı Satıcıyı yeteneğim karşılığında almıştım, sağolsun MC-TR yönetimi bu konuda oldukça iyi
Bazı konularda yardımcı oldukları doğrudur. Ekip flamasını alırken bize çok yardımcı olmuşlardı. :))

Kiminle görüşürseniz görüşün efendim. Onaylı satıcı ve ekip flaması almak için biz onca şeye katlanırken sizler gibiler birşey yapmadan ürün satmaya kalkışmanızı kimse göz yummaz.

@Aesthetic efendim beni discorddan eklerseniz görüşebiliriz.

Discord: ミ Aronshire#6257
tamam kanka kusura bakma 20 TL para kazanmana mani oldum affet beni

tamam kanka kusura bakma 20 TL para kazanmana mani oldum affet beni
20 tl de 20 tl dir. Zaten benim ve ekibimin fiyatları çok esnektir. Elimizden geldiğince ucuza vermeye çalışırız.

20 tl de 20 tl dir. Zaten benim ve ekibimin fiyatları çok esnektir. Elimizden geldiğince ucuza vermeye çalışırız.
Fiyatlarınızın esnek olması ve ucuza vermeniz falan tabikide iyi, arkadaş heralde önceden duymamıştı veya bilmediği için öyle bir yazı yazmış sakin kalmakta fayda var.

Fiyatlarınızın esnek olması ve ucuza vermeniz falan tabikide iyi, arkadaş heralde önceden duymamıştı veya bilmediği için öyle bir yazı yazmış sakin kalmakta fayda var.
Kuralları okumadan şu foruma gelenlere sinir oluyorum. Okuyun arkadaş. Alt tarafı 22 madde okuyacaksın.

Kuralları okumadan şu foruma gelenlere sinir oluyorum. Okuyun arkadaş. Alt tarafı 22 madde okuyacaksın.
Üşengeçlik diye bir şey var ama illa okurlar, okumadan da birilerine sorarak öğrenebiliyorlar zaten(22 maddeyi değil).

Selamlar, discord üzerinden iletişim kurarsanız yardımcı oluruz. Avelis#1668

Talep ve müşterimize M & A tarafından hizmet edilmektedir ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl