Konu Tasarımı V7||Keyubu tasarımlarına alternatif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Violet Evergarden

From bottom of my heart "I Love You"
Elmaslar
702

Discord:

Violet Evergarden#9379

78938

Normalde tasarım işini bırakmıştım fakat ortalık keyubu nun tasarımından geçilmeyince bunu paylaşmak zaten keyubunun tasarımına biraz benziyor fakat hep aynı tasarımdan iyidir değil mi ? umarım yararı olur :)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Biraz biryerden esinlenmişsin gibi geldi bana.Kısa olmuş eline sağlık.

Biraz biryerden esinlenmişsin gibi geldi bana.Kısa olmuş eline sağlık.
Evet keyubu ya biraz benzesin istedim sonuçta onun alternatifi hep aynı tasarımlardan sende sıkılmışsındır değil m. :D

Evet keyubu ya biraz benzesin istedim sonuçta onun alternatifi hep aynı tasarımlardan sende sıkılmışsındır değil m. :D
Sıkılmak ne kelime artık o tasarımı görenler konuyu kapatıyor :v.

Sıkılmak ne kelime artık o tasarımı görenler konuyu kapatıyor :v.
İşte bende öyle yapmaktan bıktığımdan yaptım :d cidden kötü bir tasarım olsa bakarım fakat keyubu tasarımı olunca direk kapatıyorum

@efenikTR19 madem böyle konu tasarımı hazırlıyorsun 1-2 gün uğraşıp düzgün birşey atsan herkes faydalansa güzel olmaz mı :)

Maksat keyubu tasarımı azalsın ama istersen dünyanın en güzel konu tasarımına sahibim tıkla
Tamam azalsın da diyorum ki biraz uğraşıp güzel birşeyler yapabilirsin kötü demiyorum yaptığına daha iyisini yapabilirsin

Tamam azalsın da diyorum ki biraz uğraşıp güzel birşeyler yapabilirsin kötü demiyorum yaptığına daha iyisini yapabilirsin
İnsan yaptığının daha iyisini her zaman yapabilir ama sorun şu
Üşengecim

Hep aynı tasarımlar, hep aynı tasarımlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl