Konu Tasarımı V10||Çerez Tasarım

Violet Evergarden

From bottom of my heart "I Love You"
Elmaslar
702

Discord:

Violet Evergarden#9379

79765

Öncelikle bu çerez tasarımdır şu an animasyon larla uğraşıtığımdan dolayı 10 dk de bunu hazırlayıp paylaşmak istedim.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ahahaha benim skin değil mi o :D eline sağlık

Ücretsiz bir tasarıma göre güzel olmuş, umarım daha güzel yerlere gelirsin.

Bence güzel bir konu tasarımı, beğendim. Ellerine sağlık :)

Orta düzeyde bir tasarım

Neden paylaşma ihtiyacı duydun ki. Az daha emek ver, 10 dakikalık bir şeyi paylaşma. Oldukça basit.

Neden paylaşma ihtiyacı duydun ki. Az daha emek ver, 10 dakikalık bir şeyi paylaşma. Oldukça basit.
Sana göre "Basit" olan şey bazılarına zor gelebilir. Sen biliyorsundur yapmayı iki dakikada yaparsın. Başkası ilk kez yapar saatlerce uğraşır.
Arkadaş gösterme amaçlı paylaşıyor, İnsanların fikirlerini almak için paylaşıyor ki ona göre kendini geliştirsin eksiklerini bulsun diye.

Nerden biliyorsun bu tasarımı yapan arkadaşın saatlerce uğraşmadını.

Sana göre "Basit" olan şey bazılarına zor gelebilir. Sen biliyorsundur yapmayı iki dakikada yaparsın. Başkası ilk kez yapar saatlerce uğraşır.
Arkadaş gösterme amaçlı paylaşıyor, İnsanların fikirlerini almak için paylaşıyor ki ona göre kendini geliştirsin eksiklerini bulsun diye.

Saatlerce uğraştıracak bir tarafı yok ki dostum.

Güzelmiş beğendim.​

Sanırım konuyu okumadık. Eksiklerini bulmak istiyorsa düzgünce uğraşmalı.

Öncelikle bu çerez tasarımdır şu an animasyon larla uğraşıtığımdan dolayı 10 dk de bunu hazırlayıp paylaşmak istedim

Sanırım konuyu okumadık. Eksiklerini bulmak istiyorsa düzgünce uğraşmalı.
Konuda başta yazı yoktu sona da koymamıştır diye düşündüm atladım direk sadece görsellere baktım benim hatam :(.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl