Tasarım Konu Tasarımı Ücretsiz | PSD | RedGraphics

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iAliOsmanTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.847
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İngilizcede i'nin Büyük Harfinin olmadığını bilmemen de senin sorunun[DOUBLEPOST=1522692009,1522691964][/DOUBLEPOST]
Teşekkürler,İyi Forumlar.
Sorun i harfinde değil, grapich kelimesinin doğrusu graphic olarak yazılıyor. Dersine daha çok çalışmalısın.

Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorun i harfinde değil, grapich kelimesinin doğrusu graphic olarak yazılıyor. Dersine daha çok çalışmalısın.

Lanet Olsun Ibretlik tespit, bu iyiydi dostum :)

Güzel konu bana göre editlersen çok süper olr :D

Şu Forumda Tek Seviğim Kişi @Dramera Hep Destek Çıkıyor Teşekkür Ediyorum '[DOUBLEPOST=1522699147,1522699025][/DOUBLEPOST]

Fikrine Saygı Duyarım Konuyu Baltalıyorsun,Ben Senin Yazdığın Konuya Gidip Baltalıyormuyum ?
Hani Nerde Eşitlik ?
Çekemiyorsan Konudan Çıkabilirsin ![DOUBLEPOST=1522699192][/DOUBLEPOST]
Güzel konu bana göre editlersen çok süper olr :D
Discord
iAliOsman_TR#2954

:

Discord'dan yazdıklarını görsen bana. Ooooğooo. Konuşma başında yine tersledi, sonra yumuşadı sonra tekrar egolusun falan demeye başladı. Çoluk çocukla uğraşıyoruz ya boşver.
Susturuldu :'D

@amiraldus oyy canım benim öyle millete gizlice yazmakla olmuyor evet doğru egolusun :) bunu kabullen çoluk çocuk diyorsun gel nerden biliyorsun yaşımı ?

Yumuşak eleştiri yazmanın bir gereği yok bence. Sonuçta sert eleştiri kaldıramıyor isek, herkesin özgürce mesaj atabileceği bir forumda konu açmamalıyız.

Tasarım çok kötü. Hakkımızda kısmını boş bırakmanı yeğlerdim şahsen. Çok büyük olmuş, az küçült. İlk başlık çok büyük, diğer başlıklarda küçültülmeli. Resimler esnetilmiş, o kısım 1920x1080 resimlere uygun şekilde tasarlanmalı.

Resimin boyutları gerçekten çok büyük olmuş ayrıca sistemler gibi bölümler yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl