Tasarım Konu Tasarımı | Tema "Sade ve Koyu" |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Garoz

Simplicitas tollit virtutem.
Elmaslar
471
Minecraft
GarozLite

Discord:

MonBoyhiner#2885

İlk çalışmama ulaşmak için: ?
İkinci çalışmama ulaşmak için: ?

Konu tasarımımda "iyi kötü yanları , neresi nasıl olmalıydı, nereyi değiştirirsem daha uygun olur" sorularına cevap arıyorum.

Lütfen sadece bu konu hakkında bilgili kişiler yazsın. Herkesin ağzı var sonuçta :))
Yardımların ötürü @Bloody ye teşekkür ediyorum.

(Not: Böyle bir sunucu bulunmamaktadır!)
uK3KNq.png

uKF1Bx.png

uKF2np.png

uKFKF6.png

uKFm90.png

Gerçekten hakkı verilen güzel bir konu tasarımı olmuş ki şahsen hiç ummadığım kadar beğendim. Eline, emeğine ve çabana sağlık ? ☕

Tasarım güzel fakat ne tarafı siyah anlamadım. Yetkililer sayfasındaki arkaplanı keşke texture packsiz olarak kullansaydın diğerleriylede uyumlu olurdu.

Hakkımızda kısmı hariç baya beğendim, eline sağlık ama bir şeyi anlamadım. Siyah olan taraf neresi?

Çok hızlı geliştiğini belirtmek isterim ki güzel bir tasarım olmuş. Yavaş yavaş kullanılabilecek tasarımlar üretmeye başlıyorsun :<3:
Ayrıca temanın dışına çıktığını belirtmek isterim :pardon:

Yazılardaki gölgelendirmeleri biraz azaltabilirsin, göze hoş bir etki yaratmıyor. Onun dışında fena değil, başarılar.

Çok hızlı geliştiğini belirtmek isterim ki güzel bir tasarım olmuş. Yavaş yavaş kullanılabilecek tasarımlar üretmeye başlıyorsun :<3:
Ayrıca temanın dışına çıktığını belirtmek isterim :pardon:
Tema hakkında açıklama yapmak zorunda hissediyorum. Tema ya ne isim vereceğimi bulamadım.

Çok güzel bir çalışma olmuş gerek arka plan ve yazı font ve renk uyumları çok güzel olmuş, başarılarının devamını dilerim.

Sadece giriş ve yetkililer kısmını beğenebildim, günden güne kendini geliştiriyorsun devam et.

Hayırlı işler

Güzel Başarıların devamını dilerim

Tema hakkında açıklama yapmak zorunda hissediyorum. Tema ya ne isim vereceğimi bulamadım.
Sana bir öneri daha; tasarıma başlamadan önce ismini seçmelisin ve o temaya göre yapmalısın tasarımı ;)

Aslında en başta kısıtlı kalmamak lazım, kafana göre bir tasarım yapıp sonrasında bir tema belirleyerek devam edebilirsin. "Sade" dediysek eğer, bulanıklaştırma ve ışımaya çok abanmamamız gerekir. Ayrıca bir koyu tasarım için de fazla açık olmuş. İlk parçada ortadaki yazı kötü yerleştirilmiş, ya sola yerleştireceksin ya sağa yada ortaya. Böyle orda da değilim burda da değilim garip bir şey olmuş. Genelde yazı ne tarafa yaslandıysa oraya yerleştiriyorum ben. Sağ alttaki yazılar ile sol alttaki imza kısmın orantılı değil, imza daha aşağıda.

Yazılarda gerekmedikçe gölge kullanmanı tavsiye etmem, kötü duruyor. Ayrıca her yere gölge atıyorsun, hoş durmuyor. Son parçada ana parçanın kenarları yumuşakken içindeki dörtgenin kenarları keskin, uyumsuz gözüküyor. Ellerine sağlık.

Güzel bir tasarım fakat gelişebilicek yönleri var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl