Konu Tasarımı Mesajları Bence Spam Mesajlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burakmosby
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 484

burakmosby

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
34
Minecraft
mosbymc

Discord:

mosbymc

Ne zaman bir sunucu tanıtım konusuna baksam 10 yorumun 8i konu tasarımıyla alakalı ve bence bu mesajların hepsi mesaj kasmak için yazılan mesajlar. CraftRise sadece yazı ve sunucu fotoğraflarından oluşan bir konu paylaşsa kimse konu tasarımına laf atmaz çünkü Türkiye'nin en gelişmiş sunucularından birisi ve ismi olan bir sunucu. Ama aynı sistemleri olan XCraft isimli bir sunucu aynı tasarımla bir konu paylaşsa sistemler görmezden gelinir ve konu tasarımına laf edilir sunucu anında çöp edilir. Forumdaki insanların konu tasarımına laf atmaları bence çok boş bir olaymış gibi geliyor ve spam mesajlar olduğunu düşünmekteyim. Sizin fikirleriniz neler?

konu tasarımı geliştirilebilir. onun dışında sunucu iyi gibi başarılar dilerim.

Ne zaman bir sunucu tanıtım konusuna baksam 10 yorumun 8i konu tasarımıyla alakalı ve bence bu mesajların hepsi mesaj kasmak için yazılan mesajlar. CraftRise sadece yazı ve sunucu fotoğraflarından oluşan bir konu paylaşsa kimse konu tasarımına laf atmaz çünkü Türkiye'nin en gelişmiş sunucularından birisi ve ismi olan bir sunucu. Ama aynı sistemleri olan XCraft isimli bir sunucu aynı tasarımla bir konu paylaşsa sistemler görmezden gelinir ve konu tasarımına laf edilir sunucu anında çöp edilir. Forumdaki insanların konu tasarımına laf atmaları bence çok boş bir olaymış gibi geliyor ve spam mesajlar olduğunu düşünmek
Olabilir

Konu tasarımını beğendiğim sunucunun da güzel olduğu başlıklarda bile konu tasarımı geliştirilebilir denildiğini gördüm. yadırgamıyorum. survival sunucu adı altında "hayatta kalma" namına hiç bir özellik bulunmayan sürekli ekstra pluginler eventler bilmem neler yapılan sunucuların da eleştirilmesi namına tek bir yorum görmedim. o yüzden yorumlara bakarak hiç bir servera girmekten vazgeçmedim, geçmeyeceğim de. konu tasarımıda zerre umrumda olmaz. zaten kurallarda yazmışlar 3 resim at link koy sunucunu yanıltıcı olmadan tanıt. yeter de artar bile diye düşünüyorum.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl