Konu tasarımı | gelişmiş versiyon

ohria

Ultraaslann grafiker
Elmaslar
68
Minecraft
ohria

Discord:

ohria#2071

Herkese merhaba, yine ben :)
Arkadaşlar bu tasarımı, onaylı satıcı olduğum zaman koymayı planlamaktayım.
Sizce eksikler neler?

başlangıc.png

02.png

son.png

Yorumlarınızı bekliyorum <3
İyi forumlar.​

Gelişmesi lazım yenisin sanırım ayrıca Majoras'ın tasarımına fazla benzemiş. Ellerine sağlık.

Gelişmesi lazım yenisin sanırım ayrıca Majoras'ın tasarımına fazla benzemiş. Ellerine sağlık.
Çok değerli yorumun için teşekkür ederim.
Majorasla alakası yok çünkü bannerlar herşeyi ben bizzat araştıramalr sonucu buldum.
Evet hani bulanıklaştırma w.s benzeyebilir fakat,direk onaaynısı demek saçma bence.
Yinede güzel yorumun için teşekkürler

Kısmen kısa ve güzel olmuş diyebilirim, başarılar dilerim. :<3:

Majoras çok özenmişsin özgün olsan belki daha iyi şeyler çıkar.

Renk paletidir farklı yerden baktımdır falan bahane bunlar, tasarım bahsi geçen kişiden özenilmiş, elbette sorun değil çünkü yine de ilk defa tasarım yaptığını görüyorum. Fakat umarım bu başlangıcını özenerek devam ettirmektense yaratıcı olarak sürdürürsün, başarılar dilerim.

Bir önceki konunda Bu arada @Majoras dan esinlenerek yaptım, yaziyor hakkımızda bölümüde bir önceki konudaki gibi.

Yanlış hatırlamıyorsam 1-2 gün önce bunun kısa halini bizlere göstermiştin ki son hali de muazzam olmuş. Gerçekten fazlasıyla beğendim ;) <3

Tasarım gerçekten çok güzel olmuş eline sağlık. Başarılarınızın devamını dilerim.

Renk paletidir farklı yerden baktımdır falan bahane bunlar, tasarım bahsi geçen kişiden özenilmiş, elbette sorun değil çünkü yine de ilk defa tasarım yaptığını görüyorum. Fakat umarım bu başlangıcını özenerek devam ettirmektense yaratıcı olarak sürdürürsün, başarılar dilerim.
Çok haklı bir yorum fakat 1 tek kişi yapacak diye bir kavram yok.
Herkes birinden esinlenir mesela ben, hem senden hemde majorastan esinlenerek birşey çıkartmaya çalıştım.
Esinlenmek farklı kavramdır. Kalkıpta bu tasarımı direk ondan aldın denirse çok saçma. Yerleştirmeler ve yazılar herşeyi kendim yazıyorum veya
Bannerları kendim bulup yayma efektini w.s veriyorum yani buda bi emek bence ama yinede yorumun için çok teşekkür ederim.

Çok haklı bir yorum fakat 1 tek kişi yapacak diye bir kavram yok.
Herkes birinden esinlenir mesela ben, hem senden hemde majorastan esinlenerek birşey çıkartmaya çalıştım.
Esinlenmek farklı kavramdır. Kalkıpta bu tasarımı direk ondan aldın denirse çok saçma. Yerleştirmeler ve yazılar herşeyi kendim yazıyorum veya
Bannerları kendim bulup yayma efektini w.s veriyorum yani buda bi emek bence ama yinede yorumun için çok teşekkür ederim.
Öncelikle bu tarz tamamen ona ait yani benzedik esinlendik yok oradan banner bulduk demek emeğine hakaret olur, yani ister kabul et ister etme, bu bir esinlenme değil. Bir tekniği al başkasıyla birleştir, bu esinlenmedir. Sen tüm teknikleri almışsın. Her neyse dediğim gibi, en baştan bunu yaptıysan en azından gelişebilirsin demektir. Bir dahakilere kendine özgü tekniklerle paylaşım yap. Başarılar.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl