ohria#2071
Çok değerli yorumun için teşekkür ederim.Gelişmesi lazım yenisin sanırım ayrıca Majoras'ın tasarımına fazla benzemiş. Ellerine sağlık.
X for xCruwzy#7568
ohria#2071
Teşekkür ederimKısmen kısa ve güzel olmuş diyebilirim, başarılar dilerim. :<3:
ohria#2071
Majorasla alakası yok renk paletleri bile farklı ama yorumunuz için teşekkürlerMajoras çok özenmişsin özgün olsan belki daha iyi şeyler çıkar.
✪ Kearlett#1049
Bence oldukça güzel ve hoş bir tasarımı var. Özelden discordunu verebilirmisin fiyat almak istiyorum :)Herkese merhaba, yine ben :)
Arkadaşlar bu tasarımı, onaylı satıcı olduğum zaman koymayı planlamaktayım.
Sizce eksikler neler?
Ekli dosyayı görüntüle 119204
Ekli dosyayı görüntüle 119205
Ekli dosyayı görüntüle 119206
Yorumlarınızı bekliyorum <3
İyi forumlar.
ohria#2071
Çok haklı bir yorum fakat 1 tek kişi yapacak diye bir kavram yok.Renk paletidir farklı yerden baktımdır falan bahane bunlar, tasarım bahsi geçen kişiden özenilmiş, elbette sorun değil çünkü yine de ilk defa tasarım yaptığını görüyorum. Fakat umarım bu başlangıcını özenerek devam ettirmektense yaratıcı olarak sürdürürsün, başarılar dilerim.
Öncelikle bu tarz tamamen ona ait yani benzedik esinlendik yok oradan banner bulduk demek emeğine hakaret olur, yani ister kabul et ister etme, bu bir esinlenme değil. Bir tekniği al başkasıyla birleştir, bu esinlenmedir. Sen tüm teknikleri almışsın. Her neyse dediğim gibi, en baştan bunu yaptıysan en azından gelişebilirsin demektir. Bir dahakilere kendine özgü tekniklerle paylaşım yap. Başarılar.Çok haklı bir yorum fakat 1 tek kişi yapacak diye bir kavram yok.
Herkes birinden esinlenir mesela ben, hem senden hemde majorastan esinlenerek birşey çıkartmaya çalıştım.
Esinlenmek farklı kavramdır. Kalkıpta bu tasarımı direk ondan aldın denirse çok saçma. Yerleştirmeler ve yazılar herşeyi kendim yazıyorum veya
Bannerları kendim bulup yayma efektini w.s veriyorum yani buda bi emek bence ama yinede yorumun için çok teşekkür ederim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!