Sol Reklam

Tasarım Konu Tasarımı Denmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Edin Dzeco

Odunlara Vur Vur Vur!
Yasaklandı
Elmaslar
13
Puanlar
420
Yer
Türkiye
uergalist.png

Umarım beğenirsiniz

Hocam çok göz yoruyor, sunucu hakkında hiç bir bilgi yok, font seçimleri yanlış vb. çok hatan var tasarım şeklini değiştirmen lazım, arkadaki wallpaper vesaire tasarımın "Minecraft" ile ilgili olduğunu belli etmesi gerekiyor.

Genel olarak yanlardaki oyun modlarını içeren görseller güzel, arka plan çok renkli olmuş açıkcası.
Arka plana biraz daha blur atabilir yada değiştirebilirsiniz.
Yinede Güzel Olmuş Emeğinize Sağlık.mc_ametist

Hocam çok göz yoruyor, sunucu hakkında hiç bir bilgi yok, font seçimleri yanlış vb. çok hatan var tasarım şeklini değiştirmen lazım, arkadaki wallpaper vesaire tasarımın "Minecraft" ile ilgili olduğunu belli etmesi gerekiyor.
Sen ne anlarsın kardeşim boş yapmıcan anca eleştir

shitpost sayfa tanıtımına benzemiş :D eleştiri kabul etmiyorsan paylaşmayacaksın, burada güzel diyende kötü diyen de bir eleştiri yapmış oluyor.

Umarım beğenirsiniz diyerek ve rezil bir tasarım yaparak övgü bekliyorsun, hatalarını söyleyincede sen ne anlarsın kardeşim diyorsun. 4 yıldır tasarımla uğraşıyorum senin gibi söylediğim hataları düzeltmek ve kabullenmek yerine laf atanıda ilk defa görüyorum dostum, yolunda başarılar...

uergalist.png

Umarım beğenirsiniz

Bu konu tasarımdan çok tanıtım bannerına benzemiş. Fakat arkadaşlarında da dediği gibi göz yoruyor tasarımın. Fakat sana tasarımını geliştirmen için ufak tavsiyelerde bulunacağım

- Tasarım arka planını koyulaştırmanı öneriyorum. Siyah bir katman atıp arka planın opaklığını azaltabilirsin.
- Görsellere de aynı şekilde ufak bir bulanıklık ve siyah bir katman atıp opaklığını azaltabilirsin.
- Arkaplana logonun renklerine uygun ( MAVİ - TURUNCU ) ışıklar ekleyebilirsin
- Alt kısımda sürüm ip slot kısımlarını logo renklerine uygun ( MAVİ - TURUNCU ) yazılar ile yazabilirsin. Kırmızıyı pek kullanmana gerek yok.
- Farklı efektler, farklı lightler ekleyerek veya farklı dizaynlar yaparak tasarımını daha göze hitap edecek bir hale getirebilirsin

Ve ek olarak tasarım yapıp paylaşıyorsan eleştirilere de açık olman lazım ( tabii kışkırtıcı eleştiri yapılmadığı sürece )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı