Selam ben Meriç , bir grafik çalışması yaptım.Görüşlerinizi bekliyorum !
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Cherry#1165
gelişiyorsunSelam ben Meriç , bir grafik çalışması yaptım.Görüşlerinizi bekliyorum !
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
34 daikada bu çıktı .pgelişiyorsun
Tasarımı beğendiğin için teşekkür ederim :DPoppins + flaticon görmekten kusacağım artık
Güzel yorumun için teşekkür ederim Birçok Sipariş tasarımını bölüm başı en az 1 saat ayırarak yapıyorum, discord üzerinden uğraştığım tasarımları gosterebilirim .p
34 dakika içerisinde böyle bir güzel tasarım çıktıysa bir gün uğraşsanız neler, neler çıkar artık tahmin edemiyorum :D
Ha ? .dBoşver bunları sen dıscord için yap
BloodyX#4069
boşver böyle tasarımları sen diyorum biraz da discord botları vs için yap diyrum cikitaHa ? .d
Teşekkür ederim:)Bana göre tüm kony tasarımları güzel olduğu için güzel olmuş :D
Birde bir isteğim var benim sunucum için bu konu tasarımını ücretsiz olarak editleyebilir misin bilgisyarda ps cs 6 için yer yok :/Teşekkür ederim:)
BloodyX#4069
Bunu yapmakta bir marifet dostum bence bu kadarda ön yargılı olma.Aynı tasarımdan 1.000.000 tane yapmanıza gerek yok diye düşünüyorum.
bana ulaşın bende cs6 yüklü ben sizin yerinize editlerim.Birde bir isteğim var benim sunucum için bu konu tasarımını ücretsiz olarak editleyebilir misin bilgisyarda ps cs 6 için yer yok :/
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Discord gel konuşalım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!