Konu silinmiştir.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.540
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berk

Sr. FrontEnd Developer
Elmaslar
223
Konu silinmiştir.

Son düzenleme:
Senin gibi bir tasarımcı için çok basit kalmış bir script. Tasarım vs kötü olduğunu söylemek istemezdim. Fakat sistemler vs iyi tasarım konusunda berbat. Umarım güzel bir satış yaparsın başarılar dilerim @BerkPW

Senin gibi bir tasarımcı için çok basit kalmış bir script. Tasarım vs kötü olduğunu söylemek istemezdim. Fakat sistemler vs iyi tasarım konusunda berbat. Umarım güzel bir satış yaparsın başarılar dilerim @BerkPW
1) Ben tasarımcı değili.
Benim asıl mesleğim backend developer. (Ama full stack çalışıyorum)
2) Dediğim gibi zaten konudada keşke konuyu okuyup yorum yapsaydın v2 sürümünde tasarım geliyor çok düzgün bir şekilde.
3) Konu tasarımını sen yapacaksan yap onu kullanayım.
4) Böyle saçma nedenler ile konumu ve satışımı baltalayarak çok güzel başarı diliyorsun. Saol...

1) Ben tasarımcı değili.
2) Dediğim gibi zaten konudada keşke konuyu okuyup yorum yapsaydın v2 sürümünde tasarım geliyor çok düzgün bir şekilde.
4) Böyle saçma nedenler ile konumu ve satışımı baltalayarak çok güzel başarı diliyorsun. Saol...
Amacım kötülemek değil. Tasarımcıyı yanlış söylemişim kusura bakma. Ben v2 sürümünü değil bu tasarımı eleştirdim. Ayriyetten konuyu baltalamak degil amacım.

1) Ben tasarımcı değili.

Saçma sebeplerden dolayı konuyu baltalamaya çalışıyorlar Berk. Yeni sürümleri bekliyoruz. (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl