cakmatolkien
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 9
- Minecraft
- FeanorTheElves
Sunucu dosyalarıyla bi kaç gündür yüzlerce hataya rağmen uğraştım ve sonunda optimize bir şekilde sunucuyu açtım plugin ve skriptleri test etmek için. Bakın çok ciddi söylüyorum gecemi gündüzüme kattım, java ile deli gibi uğraştım bu lanet dosyayı çalıştırmak için. baslat.bat'a bastım ve açıldı sonunda. evet buraya kadar harika. oyuna girince aldığım hata ise beni böyle yerlerden yere vurdu. premium değilmişim bilmem ne. server.properties'e giriyorum false gözüküyor. eskiden false yapınca kendiliğinden true oluyordu. burada o sorun yok. bakıyorum false gözüküyor. ama online mod true gibi işliyor. bunun sebebi nedir lütfen söyleyin yahu. ben artık şu lanet kodları pluginleri denemek istiyorum klavye başında terleyerek sabahladım yahu!
ayrıca şuan fark ettim, baslat.bat açık olmadığı zamanlarda sunucu açık(???) gerçekten anlamadım. sanırım o kadar bu ayarlarla kafayı bozdum ki bişeyler oldu. yani şuanda hiçbir sunucu dosyası açık değil ve sunucu listemde kendi sunucum duruyor. ve yine aynı oturum geçersiz hatasını veriyor. belki de benim açmakta olduğum baslat.bat işlemiyordur. arka planda çalışan bi sunucu var heralde. yardımcı olursanız sevinirim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca şuan fark ettim, baslat.bat açık olmadığı zamanlarda sunucu açık(???) gerçekten anlamadım. sanırım o kadar bu ayarlarla kafayı bozdum ki bişeyler oldu. yani şuanda hiçbir sunucu dosyası açık değil ve sunucu listemde kendi sunucum duruyor. ve yine aynı oturum geçersiz hatasını veriyor. belki de benim açmakta olduğum baslat.bat işlemiyordur. arka planda çalışan bi sunucu var heralde. yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleme: