qChresMC
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
bungeecord kullanmıyorsun sanırım kullanmanı öneriyorum bungeecord dünyaları değil sunucuları ayırıyor büyük sunucularda falan öyle istiyorsun sanırımAma o plugini biliyorum mesela Skriptte örnek verdim onu istiyorum ama concon ve skyblockta warp karışır menü farklı olması istiyorum
ben zaten skriptten çok anlamıyorum ama karışık olur benim tercihim bungeecord ama bakalım belki çözen olurBungeecordsuz
Mesela ben
on command /warp:
if players in is world "Skyblok":
execute player command "skyblockmenu"
if players in is world "ConConCraft":
execute player command "conconcraftmenu"
Böyle gibi skript yapmıştım ama yapamadım böyleydi eskide çalışıyordu sildim sonra unuttum böyle gibi yapmayı çalıştım olmadı halledermisin ?
♆ Enes
kardeşim bungeecord olmadan ranklar yetkiler birbirine girer onun için sunucuları ayırmam lazımKarışık değil ben böyle gibi yapmıtşım eskide hatırlıyorum gibi ama yapamadım yardım eden yok galiba
♆ Enes
sunucuları ayırıp iki sunucuyada chestcommands eklemen lazımkardeşim bungeecord olmadan ranklar yetkiler birbirine girer onun için sunucuları ayırmam lazım
♆ Enes
Arkdaşım Ozaman Chestcommands 2 adet Menu Açıcaksın komutları farklı olucak Aynı komutu aynı serverda ikiye bölemessin.Aga ben bungeecord kullanmıyorum paralı oluyor ben bungeecordsuz istiyorum yapsın bi çöz ya
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!