Konu Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu reklamı ben yapmadım sunucumdan herhangi bir oyuncu yapmş olabilir. fakat sunucuya bot atıyorsunuz bide kendi sunucunuzu bot korumasına alıyorsunuz!
Sunucumu bot korumasına aldığım falan yok benim ?

Konu tasarımınız iyi. Buildlerinizi daha görünür bir şekilde ve Shaders ile birlikte çekseydiniz güzel olurdu. Başarılar Dilerim.

Konu tasarımınız iyi. Buildlerinizi daha görünür bir şekilde ve Shaders ile birlikte çekseydiniz güzel olurdu. Başarılar Dilerim.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim yakında konu tekrardan yenilencek.

Neyse kardeşim ben sunucudaki herkesi uyardım reklam yapmaması konusunda devam edenleride banladim eğer hala sunucunuz da adıma dair reklam yapılırsa sorumlu değilim.

LG Prime cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyse kardeşim ben sunucudaki herkesi uyardım reklam yapmaması konusunda devam edenleride banladim eğer hala sunucunuz da adıma dair reklam yapılırsa sorumlu değilim.

Öle birşey olursa bilki sunucun diye birşey kalmayacak herneyse iyi forumlar.

Öle birşey olursa bilki sunucun diye birşey kalmayacak herneyse iyi forumlar.
Hala tehdit ediyorsunuz güzel dille geldim çevirdiniz tek care tehdit ve bot attiginizin kanıtlarıyla şikayet etmem.

Hala tehdit ediyorsunuz güzel dille geldim çevirdiniz tek care tehdit ve bot attiginizin kanıtlarıyla şikayet etmem.

Hem geliyorsun haksız yere tüm forumlarda bunlar serverimde reklam yaptı diyorsun ki önce sizin yaptığınızı söylemiyorsun ardından gelmiş skype gel dediğimde birdaha böle birşey olmayacak nese dediğim gibi konuyu başka yerlere çekmeyelim skype adreslerimiz belli .[DOUBLEPOST=1514294218,1514217381][/DOUBLEPOST]
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
market güncellendi.

Elllerinize Saglık 4 dörtlük bir Sunucu.
Cidden Eglenceli Ve Arkadaşlarınızla Girebileceğiniz Bi Sunucu
En Kısa Zamanımda Ugramaya Calısacagım.

BEST KONU DÜZENİ
✓ BEST SERVER
✓ SERVERDE SAYGILI BİR ORTAM VAR YETKİLİLER ASLA VE ASLA ARGOYA İZİN VERMİYOR BUNU BEĞENDİM

FAKAT SERVERLERDE REKLAM YAPMANIZ KALİTENİZİ %90 DAN %30 A İNDİRDİ FAKAT YİNEDE
Ellerinize Sağlık
GÜZEL BİR SUNUCU HEPİNİZE BAŞARILAR.

BEST KONU DÜZENİ
✓ BEST SERVER
✓ SERVERDE SAYGILI BİR ORTAM VAR YETKİLİLER ASLA VE ASLA ARGOYA İZİN VERMİYOR BUNU BEĞENDİM

FAKAT SERVERLERDE REKLAM YAPMANIZ KALİTENİZİ %90 DAN %30 A İNDİRDİ FAKAT YİNEDE
Ellerinize Sağlık
GÜZEL BİR SUNUCU HEPİNİZE BAŞARILAR.
Olay yanlış anlaşılmış hocam reklamı onlar yaptı oyuncumuzu çektiler bizde geri almaya gittik zaten sunucularında 3-4 adam var 4 aylık sunucuyuz böle birşeyi yapmayız yorumunuz için teşekkürler.[DOUBLEPOST=1514484621,1514484607][/DOUBLEPOST]
Elllerinize Saglık 4 dörtlük bir Sunucu.
Cidden Eglenceli Ve Arkadaşlarınızla Girebileceğiniz Bi Sunucu
En Kısa Zamanımda Ugramaya Calısacagım.
Teşekkür ederiz hergün daha iyisi için burdayız.[DOUBLEPOST=1514555793][/DOUBLEPOST]+[DOUBLEPOST=1514555803][/DOUBLEPOST]+

Devam edin başarılar.

Sunucu güncel.

AAC orijinal mi crack mi? bazen geri atıyor gereksiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl