Konu kilit silin şunu artık yetkililer !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bİR RESİM tasarımı ile anlatsan daha iyi olur böyle çok klass geliyor sanki bu işlerde yeniymiş sin gibi oke :D

Beyler Nedense Anlamamışsınız Konuyu fazla. Biz FakirNetwork Ekibi Olarak İyi İşler Başardık ancak Parasal Nedenler Yüzünden Sunucu 4 yıldır açılıp kapanıyor O yüzden bu konuyu açtık. "Emek bizde para bizde diyen oldu" Tamam Para sizde ama emek ayrı bişey emek dediğin haftalarca aylarca belki yıllarca zamanını alır. "çok saçmalanmış. Madem sunucuyu siz açacaksınız adam niye para versin? Yani ben olsam kendim açarım para vermek yerine. Birde sponsor olduk diyelim sunucunun tutup tutmayacağı ne malum? 4yıldır açılığ kapanın bir sunucunun tutup tutmayacağı düşündürüyor ".diyende olmuş. Adam Para veriyor çünki karşılığını geri alsın. 4 yıldır açılıp kapanan bir sunucunun tutmayacağı düşünüyorum . gibi birşey bide ancak biz 2017-2018 yılları arasındaki sunucularımızda 20 belki 25 kişiyi görmüş bi sunucuyuz .
ayrıca "Eşit bölünecek %60 'I sponsora wqrqw.rqw. Hocam ne kadar da eşit birşey eşit %50 %50 diye biliyordum DÇ " diyende var %60 lık olan şey ise %50 adamın verdiği %10 ise adamın bize ettiği yardım için teşekkür. Aslında anlatmak istediğimiş şeyler bunlardı .

.......................................................

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl