Konu Kasmak Hakkında Düşünceleriniz ?

Sizce, bu arkadaşlara gerekli ceza artırılmalı mı ?

• Ya ne taktın bize sanane krdşm kasarız konumuzu...

Oy: 0 0,0%
  • Eh işte, şimdiki de yeterli lakin :)

Oy: 1 14,3%
  • Yoook, artırın gitsin.

Oy: 4 57,1%
  • Gereksiz, ama güzel bir düşünce...

Oy: 2 28,6%

• Kullanılan toplam oy
    7

ddOpher

Bir Hilal uğruna, ne Güneşler batıyor!
Elmaslar
83
Minecraft
hesabı silin

Discord:

hesabımı silin lütrfen

Herkese selamlar, değerli MC-TR üyeleri !
(Bu Bir Eleştiri-Tartışma konusudur. Boş yapacaklar başka yerde yapsınlar.)
Bugün açacağım konuda, forumda olan bazı şeylerden bahsedip, sizin görüşlerinizi alacağım.
İyi Okumalar!
Ayraçb.png

1. Neden Böyle Bir şey Yapılıyor ?
Bizim burada yanıldığımız konular var, bazı kişiler konu kasıyor gibi gözüküyor, ama aslında daha iyi bir forum için uğraşıyorlar. Onları buradan tebrik ediyorum.
Ve biz öncelikle kimin ne yaptığını anlamadan insanlara laf ediyoruz.
Ama gerçekten sırf adı yukarılarda gözüksün diye çalışan arkadaşlarımı gördüğüm çok oluyor.

Durun, durun. Direkt olarak " Ya Emirhan, boş yapma biz konu kasmıyoruz " diyenlere sözüm, arkadaşlar genelleme yapıyorum. Herkes kendini biliyor, umarım.
Şimdi başlığın cevabını veriyim, 20 dakika önce açılan bir konuya 19 dakika önce cevap vererek sadece bir kelimeden yola çıkarak konuya mesaj yazan insanları gördüm.
Sebebi ise tahmin edebileceğiniz gibi, yukarıda durmak. Başka birşey değil.
Ayraçb.png

2. Bu Arkadaşların Bize Zararları ?
Öncelikle, gerçekten forumda uğraşan bazı kişiler var. Konuda gereksizlik istemediğim için ad veremiyorum, ama gerçekten Seçkin Üyeliğini vs.
hakeden çok insan oluyor. Bu bir gerçek. Asıl forumun üyelerine karşı hakaret olarak görüyorum ben bunu, ya siz ne düşünüyorsunuz ?

Ayrıca, forumu kirletmeye de girdiğini düşünüyorum ben, sizin görüşlerinizi tam olarak dinlemek isterim, dostlarım.

Ayraçb.png

3. Böyle Bir Konu Açma Sebebin Ne Peki ?
Size okadar eleştiri yaptığım halde, bu boş bir konu değil. Mesela konu kasan bir arkadaşın tweetine bunu yapmamasını düzgünce açıkladığımda sildi,
neden sildiğini sorduğum da yine sildi.

Yaptıklarını yapmamış olarak gördükleri için böyle bir konu açtım. Umarım beni anlamışsınızdır.

Sizin görüşlerinizi dinlemek isterim, dostlarım.

İyi Forumlar Dileği ile,
-Emirhan​

dostum şahsım adına konuşursam

genel olarak o mesaj atanlar sıralaması
getirilmemeliydi
getirildi, getirdilerse kaldırılır da

ama 1 ay süre ile sıfırlanıyor sanırım tam bilgim yok

mesaj kasanlar bunlar mesaj kasıyor diyenler ay sonu kimlerin mesaj kastığını görürler

zor değil mesajlar siliniyor yonetim böyle bir şey sezerse sıfırlar mesajları

sadece yorum kasmak icin bircok konuda denk geldigim bir hadise var

adamın biri konu dışı bir yazıya

güzel,muteşem,begendim
gibisinden yazılar yazıyorlar

bir tanesine eyw 2 sine eyw 3 ne eyw de nerye kadar

adam giriyor bir script gönderisinin altına

COK BEGENDİM SUNUCUMDA KULANDIM
AY COK BEGENDİM SUNUCUMDA TEST ETİM

diyor fakat eminimki konuyu hiç okumamıştır
sadece prim peşinde

ve en eaz 100 tane pl sk gönderisinin yorumlarında denk geldim

sunucusu varsa bilde 100 eklenti kulanıyordur kesin
:D
neyse bu kadardı kendimi iyi anlatamadım ama anlayan anladı

Sanırım benden bahsediyorsun?

Herkese selamlar, değerli MC-TR üyeleri !
(Bu Bir Eleştiri-Tartışma konusudur. Boş yapacaklar başka yerde yapsınlar.)
Bugün açacağım konuda, forumda olan bazı şeylerden bahsedip, sizin görüşlerinizi alacağım.
İyi Okumalar!
Ekli dosyayı görüntüle 61056

1. Neden Böyle Bir şey Yapılıyor ?
Bizim burada yanıldığımız konular var, bazı kişiler konu kasıyor gibi gözüküyor, ama aslında daha iyi bir forum için uğraşıyorlar. Onları buradan tebrik ediyorum.
Ve biz öncelikle kimin ne yaptığını anlamadan insanlara laf ediyoruz.
Ama gerçekten sırf adı yukarılarda gözüksün diye çalışan arkadaşlarımı gördüğüm çok oluyor.

Durun, durun. Direkt olarak " Ya Emirhan, boş yapma biz konu kasmıyoruz " diyenlere sözüm, arkadaşlar genelleme yapıyorum. Herkes kendini biliyor, umarım.
Şimdi başlığın cevabını veriyim, 20 dakika önce açılan bir konuya 19 dakika önce cevap vererek sadece bir kelimeden yola çıkarak konuya mesaj yazan insanları gördüm.
Sebebi ise tahmin edebileceğiniz gibi, yukarıda durmak. Başka birşey değil.

2. Bu Arkadaşların Bize Zararları ?
Öncelikle, gerçekten forumda uğraşan bazı kişiler var. Konuda gereksizlik istemediğim için ad veremiyorum, ama gerçekten Seçkin Üyeliğini vs.
hakeden çok insan oluyor. Bu bir gerçek. Asıl forumun üyelerine karşı hakaret olarak görüyorum ben bunu, ya siz ne düşünüyorsunuz ?

Ayrıca, forumu kirletmeye de girdiğini düşünüyorum ben, sizin görüşlerinizi tam olarak dinlemek isterim, dostlarım.

3. Böyle Bir Konu Açma Sebebin Ne Peki ?
Size okadar eleştiri yaptığım halde, bu boş bir konu değil. Mesela konu kasan bir arkadaşın tweetine bunu yapmamasını düzgünce açıkladığımda sildi,
neden sildiğini sorduğum da yine sildi.

Yaptıklarını yapmamış olarak gördükleri için böyle bir konu açtım. Umarım beni anlamışsınızdır.

Sizin görüşlerinizi dinlemek isterim, dostlarım.

İyi Forumlar Dileği ile,
-Emirhan​
YAZDIKLARIM BENİM DÜŞÜNCELERİMDİR.

Gelelim bu konuya. Benim şahsen düşüncelerim şu yönde :
Bu arkadaşlar sadece konu sayım yükselsin göz önünde durayım bakın şu konuyu açtım bir sürü konu açtım kısacası gösteriş için yapıyorlar.
Ellerine bir şey geçmiyor gösteriş yaptıkları forumu kirletiyorlar kötü konu olduğu sürece. İyi konu açanlara lafım yok. Ellerine sağlık zaten iyi konu gördüğüm zaman beğeniyorum. Gösteriş olduğu sürece güzel şeyler başarılamaz benim fikrimce. İnsan bir şeyi gösteriş için değil başarmak için yapmalıdır.

Bence 6-8 mesaj attıktan sonra 1-2 dakika mesaj atamama uyarısı gelsin.

İçindekileri başarılı bir şekilde dışa dökmüşsün. Bu konuda haklısın.

Ya zaten forumda bilmem ne konu açana bilmemne milyon milyar tl vermiyorlar

Açıkçası o sıralamaya girmek ile ellerine ne geçtiğimi anlamış değilim. Fakat kasanlar çok. Adam konuyu okumadan önce konuya "okuyacağım" diye yorum yapıyor. Şimdi bu mesaj kasma değil de ne?

Bence forumda mesaj kasanlara özel bir yaptırım uygulanmalı. Örneğin belli bir süre içinde atabileceği mesaj sayısı kısıtlanmalı. Örneğin her saat sadece 2 mesaj hakkı olur, böylelikle post kasamaz, diyemem. Çünkü böyle olsa bile bu seferde her saat girip günlük 24 mesaj atabilir. :) Zihniyetin değimesi gerek. Birincilik hiçbir şey kazandırmaz.

Babays.

Bana diyorsanız galiba hep zaten discord'da diyorsunuz bu sıralama geldiğinde Cylonce'nin 285 civarlarında mesajı benim ise 250 civarlarında diye hatırlıyorum. Yani buda demek oluyor ki sıralama için değil bu ama hala anlamıyorsanız, bu benim değil sizin sorununuz olur.

Bu arada sizi nasıl Yetenekli Kalemlere almışlar bilemiyorum daha düzgün konuşmasını bilmiyorsunuz. Siz editör filan olamazsınız açık ve ne söyleyeyim, forum üyelerine düzgün cevap vermek varken siz diğer yolu seçiyorsunuz.

Ve bu mesaj sıralaması herkesin işine geliyor nedeni basit aslında. Forumda toplam mesaj sayısı var ve biz mesaj attıkça orası artıyor, buda forumun aktif olduğunu gösteriyor.

@admiraldus Zaten discord tarafından bu tür konular üzerine tartışanlara ceza veriyor burada aynı mı? Bilmem fakat burada aynı sistem olsun anlamıyorlarsa bizim suçumuz değil.

Bana diyorsanız galiba hep zaten discord'da diyorsunuz bu sıralama geldiğinde Cylonce'nin 285 civarlarında mesajı benim ise 250 civarlarında diye hatırlıyorum. Yani buda demek oluyor ki sıralama için değil bu ama hala anlamıyorsanız, bu benim değil sizin sorununuz olur.

Bu arada sizi nasıl Yetenekli Kalemlere almışlar bilemiyorum daha düzgün konuşmasını bilmiyorsunuz. Siz editör filan olamazsınız açık ve ne söyleyeyim, forum üyelerine düzgün cevap vermek varken siz diğer yolu seçiyorsunuz.

Ve bu mesaj sıralaması herkesin işine geliyor nedeni basit aslında. Forumda toplam mesaj sayısı var ve biz mesaj attıkça orası artıyor, buda forumun aktif olduğunu gösteriyor.

@admiraldus Zaten discord tarafından bu tür konular üzerine tartışanlara ceza veriyor burada aynı mı? Bilmem fakat burada aynı sistem olsun anlamıyorlarsa bizim suçumuz değil.

1. olarak, terbiyeli ve ahlaklı konuştuğuma son derece eminim.
2. olarak, eleştiri yapmanın yasak olduğunu söylüyorsan, gidebilirsin.
3. olarak, senden gıdım bahsetmiyorum. Artık lütfen "Benden bahsediyorsun..." tarzı konuşmalarla gelmeyin. Büyük ihtimalle sizden bahsetmiyorum.
4. olarak, kendi kafanla hareket ediyorsun, bunu yapma lütfen.
5 olarak, umarım beni anlamışsındır. Bu basit bir eleştiri ve bukadar bir tepki verilecek kadar kötü konuştuğumu düşünmüyorum. Hatta, bir öneri

Değerli eleştirin ve yorumun için teşekkürler, bu arada..

Son düzenleme:
1. olarak, terbiyeli ve ahlaklı konuştuğuma son derece eminim.
2. olarak, eleştiri yapmanın yasak olduğunu söylüyorsan, gidebilirsin.
3. olarak, senden gıdım bahsetmiyorum. Artık lütfen "Benden bahsediyorsun..." tarzı konuşmalarla gelmeyin. Büyük ihtimalle sizden bahsetmiyorum.
4. olarak, kendi kafanla hareket ediyorsun, bunu yapma lütfen.
5 olarak, umarım beni anlamışsındır. Bu basit bir eleştiri ve bukadar bir tepki verilecek kadar kötü konuştuğumu düşünmüyorum. Hatta, bir öneri

Değerli eleştirin ve yorumun için teşekkürler, bu arada..

Discord üzerinden post kasmayın v.b diyenlerde sizde var zannettim kb. O zaman yanlış kişi iyi günler. ❤

Ben daha new'im <3

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl