Konu Kapatılsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RigerCrows

Play.RookiCraft.Net
Elmaslar
62
Minecraft
RigerCrows

Discord:

RigerCrows#7509

Konu Kapatılsın.​

Son düzenleme:
abi pluginleri sölermisin

abi pluginleri sölermisin
Plugin'leri Söylermisin Derken Dostum Bence Sorduğun Soru Çok Yanlış Bunu Sormak yerine Kendini Geliştirip Araştırmalar Yapıp Güncel Bilgilere Sahip Olup Kendi Paketini Yapmanı Öneririm (Aynı Benim Yaptığım Gibi)

Sunucuna oyuncular skin değiştirmede ekleyebilirsin, tavsiyemdir :) Onun dışında gayet güzel bir sunucu olmuş. İyi forumlar.

Sunucunuz muhteşem fakat bi soru sorabilir miyim ?

Featherboard çok hoşuma gitti ama o sembolleri nasıl yapabiliyoruz bilmiyorum maalesef mesela sadece {175} » işareti yapıyor ama başka sembol kodu bilmiyorum :(

Sunucunun gelişmesi dileğiyle...

Sunucuna oyuncular skin değiştirmede ekleyebilirsin, tavsiyemdir :) Onun dışında gayet güzel bir sunucu olmuş. İyi forumlar.
Değerli Yorumun İçin Çok Teşekkür Ederim Sizler Sayesinde Gelişiyoruz Sunucumuzu Test Ederek Bize Kötü Yanlarınıda Belirtirsen Çok Sevinirim.
İyi Forumlar.

Değerli Yorumun İçin Çok Teşekkür Ederim Sizler Sayesinde Gelişiyoruz Sunucumuzu Test Ederek Bize Kötü Yanlarınıda Belirtirsen Çok Sevinirim.
İyi Forumlar.
Rica ederim, kötü yanlarını bulursam size bildireceğim.

Rica ederim, kötü yanlarını bulursam size bildireceğim.
Teşekkürler Bekliyorum İyi Forumlar.[DOUBLEPOST=1491649201,1491609819][/DOUBLEPOST]Sunucu Güncelleme.
Yeni Spawn Bitmek Üzere.
Sunucu'ya Özel Sistemler.
Survival Serverimiz Yakında.
Herkesi Bekliyoruz İyi Oyunlar..

Rookie craft Su anda sizin mapınız bende var 2 gün önce girip almıstım mapı simdi pl eklemisin :) giremiyorum

Rookie craft Su anda sizin mapınız bende var 2 gün önce girip almıstım mapı simdi pl eklemisin :) giremiyorum
Öncelikle Rookie Değil Okuma Sorunlu Arkadaşım Rooki Diyeceksin :) Derken ? Öyle Bir Şey Olduğuna İnanmıyorum Bilgin de Olsun He Mapım Elinde Olsa Bile Patenti'de Bizde Sen Canını Sıkma Yani :) + 2 Gün Önce Derken O Koruma Plugini 6 Aydır Sunucuda Yüklü.
Zaten Yeni Spawn Yapılıyor Ki Hepsini Geçtim Sen O Mapı Kullan Sana Sayıp Söverler Bilginde Olsun :)

Öncelikle Rookie Değil Okuma Sorunlu Arkadaşım Rooki Diyeceksin :) Derken ? Öyle Bir Şey Olduğuna İnanmıyorum Bilgin de Olsun He Mapım Elinde Olsa Bile Patenti'de Bizde Sen Canını Sıkma Yani :) + 2 Gün Önce Derken O Koruma Plugini 6 Aydır Sunucuda Yüklü.
Zaten Yeni Spawn Yapılıyor Ki Hepsini Geçtim Sen O Mapı Kullan Sana Sayıp Söverler Bilginde Olsun :)
İnanmıyorsan skype ver mapını atim arkadasım bu 1
ben nasıl aldım mapını yanlıs pl yüklemişin bu 2
yeni spwan yapılsın onuda alırım istesem bu 3
mapı ben kullanacam demedim bu 4

İnanmıyorsan skype ver mapını atim arkadasım bu 1
ben nasıl aldım mapını yanlıs pl yüklemişin bu 2
yeni spwan yapılsın onuda alırım istesem bu 3
mapı ben kullanacam demedim bu 4
Hayır Yani alsan ne olucak onu anlamıyorum alınca eline ne geçicek internette yayarsın en fazla bizde gereken işlemleri başlatırız yani yapıcak bir şey yok yardımcı olmak istiyorsan yanlış plugin derken hangi plugini yüklemem gerekirdi ?[DOUBLEPOST=1491926919,1491781288][/DOUBLEPOST]Güncel ++

Son düzenleme:
Konu Düzeni:10
Maplar:10
Pluginler:10
Sunucunuz Süper Şimdi Geliyorum
Nick:Delete

Konu Düzeni:10
Maplar:10
Pluginler:10
Sunucunuz Süper Şimdi Geliyorum
Nick:Delete
Teşekkürler Dostum Çok Sağol Senin Gibi İnsanların Olduğunu Bilmek Güzel. Buyur Gel Umarım Sunucumuzdan Memnun Kalırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl