Konu kapatılsın lütfen "Yeni Konu Açılacaktır."

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anthony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.652
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anthony

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
40
gWzOZZ.gif

Pr4lP6.png

vb02oR.png

9d8m2o.png

Sunucuyu , Sunucu listesine eklemezseniz , sunucuya giremezsiniz. Böyle bir şey ile karşılaşsırsınız. Doğrudan bağlan seçeneğini kullanmayın. Direkt sunucu ekle'den sunucu listesine ekleyin.

LnPlEV.png

Slot/26
Lokasyon: İstanbul/Turkiye
ip:Realsteel.minecraft.to
vb02oR.png

Çelikkılıç

gqNgOQ.png

Çelik Kazma

qbg0ZZ.png

ÇelikKazma ve ÇelikKılıç Nasıl yapılır kısaca ondan bassedeyim.
Öncelikle her 2 sinde de öncelikle 160 obsidyen biriktrip 0 seviye almak zorundasınız yoksa hiç bir şekilde 7. Seviye'ye yükseltemezsiniz. İlk başta aldığınız 160 den sonra yosunlu taş kasıp yükseltme taşı ile diğer seviyelere yükseltebilirsiniz.
vb02oR.png

W0lzMP.png

/buyumasasi Hemen nasıl çalışır size bassedeyim.

Elinize yay , kılıç , kazma aldığınız ve /buyumasasi yazdığınız karşınıza bir menü çıkar. Ve o menüden seviye karşılığı itemlerinize ench basabilirsiniz.
vb02oR.png

Kit Menüsü

vb02zO.png

vb02oR.png

Rütbeler
Şimdi diyeceksiniz rütbeler neden bu kadar pahalı? Hemen açıkşayayım lapis satma fiyatı 9k olduğu için bizde fiyatları biraz yükselttik.

3qB8nj.png

Boardımız

1gmPlb.png

/otosat aktif ettiğinizde 640 lapis olduğunda otomatik olarak satar.

kW3rPv.png

Kasalar

3 Çeşit kasamız bulunmakta

Titan kasa , Ender kasa , Efsanevi kasa.

Kasalarımız artık /warp edit'ten alınmayacak. 1000 Lapis kazdığınızda otomatik olarak envanterinize rastgele Anahtar gelecektir.

Kaç Lapis kırdığınıza bakmak için ise /bak yazmanız yeterlidir.

lWYZPr.png

kW3r57.png

Halk Pazarı.

nWPlOl.png

Viplerimiz.
Sunucumuzda 4. Adet vip vardır. Viplerin özelliklerini altaki resimde görebilirsin ama 2 tanesinde yazı fazla olduğu için gözükmesi kusuruma bakmayın.

dGzjyV.png

VM5pqr.png

vb02oR.png

7NE6MP.png

Merhaba forum üyeleri , Yetkilileri. RealSteel ekibi olarak 5. Yıldır sunucu işindeyiz.
Biz bu işi gerçek bir iş olarak görmüyoruz. Biz bu işi para uğruna yapmıyoruz. Oyuncularımızı eğlendirmek için girdiğimiz bu projeye tam donanım ile sizlere sunuyoruz. Şimdidyen iyi oyunlar.

qW1GPB.png

Kurucu/Anthony Yaş:24
Kurucu/_Chancer Yaş:16
Admin/Titan Yaş:16
Admin/Detrois Yaş:16

r2BOZV.png

gqN09N.png

vb02oR.png

01P6ER.png

vb02oR.png

W0lvDP.png

vb02oR.png

r3qk51.png

vb02oR.png

5gAlqA.png

vb02oR.png

m3VyRP.png

VMpDGB.png

vb02oR.png

OLnVR4.gif

Son düzenleme:
Güzel Sunucu +1

Konu Günceldir ++++

@iMamiReyiZ Değerlenir Buralar Haberin Ola[DOUBLEPOST=1496171909,1496171805][/DOUBLEPOST]
Sunucuya Puanım:
100/10

Konu tasarımı dahada geliştirilmeli,sunucu hakkında daha çok bilgi verilmeli. Sistemler hakkında çok az bilgi verilmiş. Haritalar güzel. Başarılar dilerim.

Konu tasarımı ve haritalar güzel ancak @Hayi'nin dediğine katılıyorum. Sunucu eklentileri hakkında daha fazla bilgi verilebilirdi.

Spawn Hariç diğer mapları beğendim.
Oyunda Rütbe Sistemi Varmı Varsa Neler Var Veya Yoksa Yazabilirdin.
Vip özellikleri şunlar dır şuradan alır yazabilirdin.

Yani mapları ve çelik olayını beğendim.Ayrıca Enchi menüden yapman iyi olmuş.Umarım daha iyi yerlere gelirsiniz başarılar.

Konu tasarımı dahada geliştirilmeli,sunucu hakkında daha çok bilgi verilmeli. Sistemler hakkında çok az bilgi verilmiş. Haritalar güzel. Başarılar dilerim.
Yorumunuzu değerlendireceğim​

Yani mapları ve çelik olayını beğendim.Ayrıca Enchi menüden yapman iyi olmuş.Umarım daha iyi yerlere gelirsiniz başarılar.
Sistemleri konuya birazdan ekleyecrğim iyi günler dilerim. Yorumunuz için teşekkürler. :)
[DOUBLEPOST=1496227550,1496214623][/DOUBLEPOST]

Konu tasarımı ve haritalar güzel ancak @Hayi'nin dediğine katılıyorum. Sunucu eklentileri hakkında daha fazla bilgi verilebilirdi.
Konu güncellenmiştir. Tavsiyeleriniz için bizzat teşekkür ederim.

Yorumunuzu değerlendireceğim​

Sistemleri konuya birazdan ekleyecrğim iyi günler dilerim. Yorumunuz için teşekkürler. :)
[DOUBLEPOST=1496227550,1496214623][/DOUBLEPOST]

Konu güncellenmiştir. Tavsiyeleriniz için bizzat teşekkür ederim.
RealSteel bannerlerinide başka bir grafikere yaptırırsanız sevinirim. Kötü duruyor. Önereceğim kişiler : @SydeFQ & @epps

Konu Günceldir.!!

Konu Günceldir+++
[DOUBLEPOST=1496296705,1496246019][/DOUBLEPOST]
RealSteel bannerlerinide başka bir grafikere yaptırırsanız sevinirim. Kötü duruyor. Önereceğim kişiler : @SydeFQ & @epps

Konu tasarımı değişti. Konu günceldir

Tasarım için @SydeFQ teşekkür ederim.
[DOUBLEPOST=1496313271][/DOUBLEPOST]
Konu günceldir. Boss ekleniyor yeni editler yolda! Durma bu heyecana sende katıl.

Sunucu Aktif Konu Güncellendi.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl