Konu Kapatılabilirmi Lütfen

Suncuyu Beğendinizmi

• Evet

Oy: 4 44,4%
  • Hayır

Oy: 4 44,4%
  • Yeni Oyun Gelsin

Oy: 1 11,1%

• Kullanılan toplam oy
    9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostum bedava vip vermeniz ile Sunucu Gelişmez. Sizinde Kar Etmeniz lazım

Kardeşim Adam Belki Üşeniyor Sanane hemen küfür ediyorsun yada küfür edicek kadar düşükmüsün ?
Hayır Kardeşim o Sunucu Başka vdsde benim opum yok pluginerde vds

Kardeşim Adam Belki Üşeniyor Sanane hemen küfür ediyorsun yada küfür edicek kadar düşükmüsün ?
kardeşim sunucunun gelişmesi için 1 komut girecek sadece buna kim üşenirki ayrıca 'bok' kelimesine küfür diyorsan daha küfür duymamışsın :/[DOUBLEPOST=1507383902,1507383734][/DOUBLEPOST]

kardeşim sunucunun gelişmesi için 1 komut girecek sadece buna kim üşenirki ayrıca 'bok' kelimesine küfür diyorsan daha küfür duymamışsın :/

kardeşim sunucunun gelişmesi için 1 komut girecek sadece buna kim üşenirki ayrıca 'bok' kelimesine küfür diyorsan daha küfür duymamışsın :/[DOUBLEPOST=1507383902,1507383734][/DOUBLEPOST]
kardeşim sunucunun gelişmesi için 1 komut girecek sadece buna kim üşenirki ayrıca 'bok' kelimesine küfür diyorsan daha küfür duymamışsın :/
Kardeşim Whitelist Sunucu gelişmesimi ? Haha güldürme beni ayrıca b*k diyorsun ? küfür olmasada hakaret e giriyor
Şimdi gelelim 2. şikayetime Sen tüm mesajlarını neden 2 defa yazıyorsun ?

Açıkçası pek beğendiğimi söyleyemem. Biraz daha emek verseniz daha da iyi olacağını düşünüyorum. İyi forumlar.

FAzla bi özellik göremedim.

Sunucunuza girememekdeyim ip ban yemişim ama hiç öyle bişey hatırlamıyorum nedense.Banımı kaldırırmısınız oyundaki adım PirateBarboss

Yani İlla Söyleteceksiniz :D. Paketlerinizi Aldığınız Kişiyi Banlamak Hiç Hoş Değil Yavrucuğum

herkes vip se parası nereden çıkıyor sunucunun ? 1 ay sonra kapanıyor. boşa oynamayın.

Bu kadarda opluk olmaz be /vipol nedir Kardeş Neyse 1 ay sonra kapanir bosuna oynamayin..

Başarılar, konu tasarımı geliştirebilirsiniz.
Merhaba Ben Konumu Nasıl Kaldırıcam[DOUBLEPOST=1507465801,1507465760][/DOUBLEPOST]
herkes vip se parası nereden çıkıyor sunucunun ? 1 ay sonra kapanıyor. boşa oynamayın.
KArdeşim Sunucum 5 Aydır Açık Parasını 3 Aylık Ödedik Ve Bu Arada Konuyu Nasıl Kapatıcam[DOUBLEPOST=1507465874][/DOUBLEPOST]
Kardeşim Whitelist Sunucu gelişmesimi ? Haha güldürme beni ayrıca b*k diyorsun ? küfür olmasada hakaret e giriyor
Şimdi gelelim 2. şikayetime Sen tüm mesajlarını neden 2 defa yazıyorsun ?
Ag Yeni Konu Açıcam tasrımı DAhada Özelleştirip Bu Konuyu Nasıl Kaldırıcam

@smt287 @SydeFQ Arkadaş Konunun Kaldırılmasını istiyor ilgilenirmisiniz teşekkürler :)

Mapiniz Geliştirilebilir Çok Ahım Şahım Birşey Değil Plugin Paketi Alıntı Galiba Siz Yapsanız Daha İyi Olurdu Umarım Daha İyi Yerlere Gelirsiniz.
İyi Forumlar

Haritalar daha özenli yapılabilirdi ama
güzel sunucuya benziyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl