KONU KAPATILABİLİR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DewiLKinG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.705
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DewiLKinG

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
12
Minecraft
DewiLKinG
KAPANSIN.

Son düzenleme:
Youtubeden satışta olan bir paket başarılar

Sıradan sistemler farklılık göremedim başarılar

Teşekkürler oyuncuların isteklerine göre hareket etmeyi istiyorum.

BUGÜN VİP ÇEKİLİŞLERİ EVENTLER OLACAK VE ALIMLAR OLACAK BU FIRSATLARI KAÇIRMAYIN!

Sistemler Klasik ( Artık Çöp Oldular [Baydılar] ) Haritalar Vasatın Üstü OPSky Da Nasıl Özel Adası Olmaz Direk Büyük Eksik ( Vip Ada Kastetmiyorum Başlar Başlamaz Spaner Yeri Ve Deposu Hazır Adadan Bahs Ediyorum.) Yinede Başarılar Tahminimce 2020 Ye Girmeden Kapanır Bu Sunucu Acı Ama Gerçek : /

Sistemler Klasik ( Artık Çöp Oldular [Baydılar] ) Haritalar Vasatın Üstü OPSky Da Nasıl Özel Adası Olmaz Direk Büyük Eksik ( Vip Ada Kastetmiyorum Başlar Başlamaz Spaner Yeri Ve Deposu Hazır Adadan Bahs Ediyorum.) Yinede Başarılar Tahminimce 2020 Ye Girmeden Kapanır Bu Sunucu Acı Ama Gerçek : /
Yorumun için teşekkürler .

Gayet güzel bir sunucu bilgisayarım olsa da oynasam değil mi ?

Pek beğendiğim sölenemez klasik sistemler haritalar vasat konu tasarımı rezalet bana göre oynanılabilir değil.

Haritalarınızı beğendim, sistemleriniz klasik gibi duruyor, konu tasarımınız geliştirilebilir. Başarılar diliyorum.

Haritalarınızı beğendim, sistemleriniz klasik gibi duruyor, konu tasarımınız geliştirilebilir. Başarılar diliyorum.
Teşekkürler değerli yorumunuz için sunucuma beklerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl