KONU KAPANSIN

SansarReisOfficial

Tasarımcı
Elmaslar
415
Minecraft
CrazySansar

Discord:

Corrsy#7006

SglPff.jpg
YETKILI KADROMUZ
CrazySansar ZerloxBey -> Kurucu

WARPLAR

Ekli dosyalar

• indir (1).png
    indir (1).png
    21,9 KB · Görüntüleme: 79
  • indir.png
    indir.png
    10,1 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Mapler alıntı , siatemler belirtilmemiş başarılar...

Günümüzün yeni nesil Faction sunucularının yanı sıra klasik sistemlerin olduğu basit bir sunucu olmuş ki şahsen sunucuyu hiç beğenmedim ?

Bana göre başarısız bir proje, umarım geliştirip iyi yerlere ulaşırsınız. Başarılar.

sistemler klasik hiç yenilikci sistem göremedim(konuya göre) mapler orta

Sunucu klasik bir factions sunucusu, sistemler belirtilebilirmiş, mapler orta seviyesinde, başarılar.

Konu tasarımı yerlerde mapler ortanın da aşağısında hiç bir sistem belirtilmemiş sunucu rezalet bir durumda 8gb ram a yazık olmuş.

Konu tasarımı yerlerde mapler ortanın da aşağısında hiç bir sistem belirtilmemiş sunucu rezalet bir durumda 8gb ram a yazık olmuş.
Rezalet diyip yeni sunucu kuran arkadaşların hevesini kırmıyalım lütfen.

Eleştiri dilini bu tarz söylemlerle hakarete çevirmeyelim. Bu insanların şevkini ve hevesini kırıyor. Zamanında çok yaşadım ve bu psikolojiyi iyi biliyorum. Bunun yerine daha güzel yaklaşıp arkadaşları yaptıkları hatalarını görmelerini sağlayarak bir diğer projelerine daha istekli çalışmalarını sağlamalıyız. İyi Forumlar.

Son düzenleme:
Eleştiri dilini bu tarz söylemlerle hakarete çevirmeyelim. Bu insanların şevkini ve hevesini kırıyor. Zamanında çok yaşadım ve bu psikolojiyi iyi biliyorum. Bunun yerine daha güzel yaklaşıp arkadaşları yaptıkları hatalarını görmelerini sağ İlayarak bir diğer projelerine daha istekli çalışmalarını sağlamalıyız. İyi Forumlar.
Sana hak veriyorum ve ayakta alkışlıyorum çok doğru söylemişsin.MC-TR gibi alanında ün sanmış bir forumda deneme yazar olan fakat insanların hevesini kıran sokak ağzı ile konuşan birinin bu forumda yazar olmasını doğru bulmuyorum konu daha çok uzamasın konu sahibine başarılar.

Merhabalar, böyle sözler söyleyerek arkadaşımızın hevesini kırıyorsunuz belki ileride sunucu gelişicek nereden bilebilirsiniz ki?

Sanırım bu işe yeni başlamış bir arkadaş.Herkesin acemilik dönemi olur umarım kendini geliştirirsin başarılar.

Daha iyi olabilirdi, fakat bu gelişemeyeceğiz anlamına gelmez daha iyisini yapabilirsiniz başarılar

Sunucuya 1.7 desteği verilmesi bana göre pek gerekli değil. Eski ve hatalı bir sürüm, unutun gitsin. Haritalar bir tık daha iyi olabilir sanki. Öte yandan farklı sistemlerle zenginleştirilebilecek geliştirilmeye açık bir sunucu. Kendinize ve sunucunuza zamanla bir şeyler katabileceğinize eminim, başarılar.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl